Το open-air Bar8 της Μεγάλης Βρεταννίας είναι το αντίδοτο στον καύσωνα

bar8
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

Φύγαμε για κοκτέιλ και bar bites στο κέντρο της Αθήνας, στο GB Roof Garden του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, όπου το καλοκαίρι είναι πιο δροσερό, γευστικό και απολαυστικό.

Μπορεί το κέντρο της Αθήνας να «βράζει» το καλοκαίρι, αλλά στο GB Roof Garden στον 8ο όροφο του ιστορικού ξενοδοχείου, το Bar8 έχει φτιάξει τη δική του όαση με μοντέρνα αισθητική και πανοραμική θέα.

Με φόντο τον επιβλητικό λόφο του Λυκαβηττού και το ηλιοβασίλεμα, στο Bar8 μπορείτε να περάσετε ένα χαλαρό απόγευμα με ασυναγώνιστα cocktails από τους πιο έμπειρους bartenders. Μέσα από τη νέα συλλογή Clarified Cocktails, μάλιστα, θα ζήσετε μια εντελώς διαφορετική εμπειρία, όπου μέσω ειδικής επεξεργασίας ενισχύονται οι φυσικές ουσίες των συστατικών του ποτού.

Στο live food station, ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης εμπλουτίζει με fusion επιρροές τις γεύσεις του πολυαγαπημένου Bar Bites menu που θα συνοδεύσουν το ποτό σας. Απολαύστε με την παρέα σας χειροποίητα sushi rolls με βασιλικό καβούρι, γαρίδα ή τόνο, θαλασσινά και στρείδια στον πάγο, nigiri με αιγαιοπελαγίτικο λαβράκι και αυγοτάραχο, dumplings λαχανικών και μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το απίθανο μπριός με μοσχάρι Wagyu στα κάρβουνα.

Και για την ολοκληρωμένη καλοκαιρινή εμπειρία, κάθε βράδυ η μουσική δυναμώνει στο Bar8 και την ατμόσφαιρα ζωντανεύουν τα City Summer Vibes events με live DJ sets σε συνεργασία με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς En Lefko 87.7 και Athens Voice 102.5. Η εμπειρία απογειώνεται με ξεχωριστές live εμφανίσεις που ανεβάζουν το ρυθμό και την καλοκαιρινή διάθεση στα ύψη.

Για όσο παραμείνετε στην πόλη φέτος το καλοκαίρι, ραντεβού στο Bar8 για απολαυστικό φαγητό, καλοφτιαγμένα cocktails και δροσερές αστικές αναμνήσεις.

Info
Bar8 GB Roof Garden
Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία
Βασιλέως Γεωργίου 1Α
Bar8 19:00 - 02:00
Bar Bites menu: 19:30 - 00:00
210 33 30 766