Nights of Gastronomy στο Nana Princess σε φθινοπωρινό φόντο
Μετά την επιτυχία των δύο προηγούμενων κύκλων, ο γαστρονομικός θεσμός “Nights of Gastronomy” συνεχίζεται με τον βραβευμένο chef Στέλιο Σακαλή στο ειδυλλιακό Eternal Blue του Nana Princess στη Χερσόνησο της Κρήτης.
Τα Nights of Gastronomy του ξενοδοχείου Nana Princes φαίνεται πως δημιουργούν έναν νέο θεσμό που ήρθε για να μείνει, με μοναδικές βραδιές που υπογράφουν κορυφαίες προσωπικότητες της ελληνικής και διεθνούς γαστρονομικής σκηνής αποκλειστικά για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου στη Χερσόνησο της Κρήτης, στο ειδυλλιακό σκηνικό του εστιατορίου Eternal Blue, με θέα στη θάλασσα.
Έπειτα από την επιτυχημένη και απολαυστική βραδιά του γαστρονομικού θεσμού στις 19 Σεπτεμβρίου, όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γευτούν τις δημιουργίες του βραβευμένου με αστέρι Michelin, chef Παύλου Κυριάκη, έρχεται μια ακόμα να προστεθεί στο ημερολόγιο του Nights of Gastronomy.
Στις 11 Οκτωβρίου, το εστιατόριο Eternal Blue υποδέχεται τον επίσης διακεκριμένο με αστέρι Michelin, chef Στέλιο Σακαλή, σε μία ακόμη ξεχωριστή βραδιά. O Στέλιος Σακαλής, Executive Chef του fine dining εστιατορίου Il Pievano στο Chianti της Τοσκάνης, συνδυάζει κλασικές ιταλικές και ελληνικές συνταγές με σύγχρονες τεχνικές, δημιουργώντας μία συμφωνία απολαυστικών πιάτων, με έμφαση στην παράδοση και τη δημιουργικότητα. Η γαστρονομική του διαδρομή τον έχει οδηγήσει σε κορυφαία εστιατόρια παγκοσμίως, όπου έχει κερδίσει την αναγνώριση για την έμπνευση και δημιουργία γευστικών απολαύσεων που βασίζονται σε τοπικά υλικά και φρέσκια πρώτη ύλη.
Info
Nights of Gastronomy
Nana Princess
Χερσόνησος Κρήτης
2897 026900
στις 11/10