Το Soil και ο Τάσος Μαντής στο Mandarin Oriental Costa Navarino για μία και μόνο βραδιά
Ένα μοναδικό Michelin-Star take over πλησιάζει σε λίγες ημέρες στο Mandarin Oriental, Costa Navarino.
Ένα από τα δυνατά ξενοδοχειακά ανοίγματα του φετινού καλοκαιριού ήταν σίγουρα το Mandarin Oriental, Costa Navarino που σηματοδότησε την άφιξη της Mandarin Oriental στην Ελλάδα και υποδέχτηκε τους πρώτους επισκέπτες του τον Αύγουστο του 2023. Έχοντας τη γαστρονομία στον πυρήνα της φιλοσοφίας του, το resort μέσα από τα εμπνευσμένα concepts του συστήνει ιδιαίτερες γευστικές εμπειρίες συνυφασμένες με άριστες πρώτες ύλες, δημιουργικότητα και αυθεντικότητα.
Η δέσμευση του Bertrand Valegeas και της μπριγάδας του για αειφορία στη γαστρονομία και χρήση τοπικών, άριστης ποιότητας πρώτων υλών συναντά τη γήινη φιλοσοφία του Soil και του Τάσου Μαντή σε μια βραδιά που αναμένεται να μείνει αξέχαστη για τους λάτρεις των λεπτών και ισορροπημένων γεύσεων. Η farm-to-table προσέγγιση του Soil φτάνει στο Private Kitchen του Mandarin Oriental, Costa Navarino μέσα από πιάτα που αναδεικνύουν τη φρεσκάδα των υλικών και την παράδοση της ελληνικής κουζίνας με τη δημιουργική ματιά του Chef.
Στον ατμοσφαιρικό χώρο του Private Kitchen στην καρδιά του resort, οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν ένα μενού με την υπογραφή του Τάσου Μαντή αποκλειστικά φτιαγμένο για τη βραδιά, ένα μενού βασισμένο στην εποχικότητα και την ισορροπία, ένα μενού βραβευμένο με Ένα Αστέρι MICHELIN Guide 2022 και Ένα Green Star MICHELIN Guide 2022, ένα μενού που αγκαλιάζει τη γεύση της Ελλάδας.
Info
Mandarin Oriental, Costa Navarino
Πύλος, Μεσσηνία
27230 99888 ή [email protected]
στις 15/10