Το Hard Rock Cafe Athens σερβίρει Thanksgiving μενού στο κέντρο της Αθήνας

pita-kolokuthas-thanksgiving
ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Ημέρα των Ευχαριστιών η σημερινή και το Hard Rock Cafe Athens φροντίζει να μας συστήσει και φέτος το μενού του Thanksgiving, που μας έρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, μεταξύ άλλων.

Όλοι έχουν έναν λόγο για να πουν «ευχαριστώ», γι' αυτό και την ημέρα των Ευχαριστιών, μικροί και μεγάλοι hard rockers μοιράζονται την ευγνωμοσύνη τους απολαμβάνοντας ένα πεντανόστιμο Thanksgiving Dinner. Ειδικά, λοιπόν για σήμερα 23/11, δοκιμάστε αργοψημένο στήθος γαλοπούλας με κλασική, σπιτική γέμιση, σερβιρισμένο με ολόφρεσκα ψητά λαχανικά, κρεμώδη πουρέ γλυκοπατάτας και σάλτσα cranberry, φινιρισμένη με παραδοσιακή σάλτσα γαλοπούλας.

Το menu έρχεται να απογειώσει ένα πιο γιορτινό twist σε ένα από τα διασημότερα cocktail, το Cranberry Mojito. Όσοι επισκεφθείτε το Hard Rock Cafe της Αθήνας, θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε ένα δροσερό ρούμι, Bacardi Superior, αναμειγμένο με cranberry, φρέσκο μοσχολέμονο, δυόσμο και μια ευχάριστη «υποψία» από ginger beer.

Φυσικά, το Hard Rock Cafe έχει προνοήσει και για όσους έχουν μια μικρή «αδυναμία» στα γλυκά. Από το μενού δε θα μπορούσε να λείπει η παραδοσιακή πίτα κολοκύθας με sauce καραμέλας και σαντιγί στην κορυφή. Γλυκαθείτε με ένα κομμάτι, ολοκληρώνοντας το γεύμα σας και πείτε ένα μεγάλο, ειλικρινές «ευχαριστώ» στους αγαπημένους σας ανθρώπους, αλλά και σε ό,τι σας επιτρέπει να είστε ευγνώμονες.

Info
Hard Rock Cafe Athens
Αδριανού 52
Μοναστηράκι
210 3245170