H νέα γαστρονομική ταυτότητα του Novotel Athens υπόσχεται ξεχωριστές γευστικές εμπειρίες
Ο Executive Chef Παναγιώτης Βαλσαμάκης αναλαμβάνει το τιμόνι των εστιατορίων του ξενοδοχείου με νέες γευστικές προτάσεις και ξεχωριστά εορταστικά μενού.
Η γευστική εμπειρία του Novotel Athens, μέλους της Accor, χαράσσεται πλέον σε νέα μονοπάτια, με την ομάδα του ξενοδοχείου να καλωσορίζει τον καταξιωμένο Chef Παναγιώτη Βαλσαμάκη, ο οποίος αναλαμβάνει το μενού των εστιατορίων NOV'agora και Clair de Lune του ξενοδοχείου.
Έχοντας στο ενεργητικό του πολυετή εμπειρία και βαθιά γνώση της ελληνικής γαστρονομίας, έρχεται να ενσωματώσει την παράδοση στα μενού των εστιατορίων προσδίδοντας παράλληλα μια σύγχρονη προσέγγιση και μια δημιουργική πινελιά. Με τη νέα αυτή συνεργασία, το Novotel επιδιώκει να σας προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία γεύσης, σε ένα φιλόξενο περιβάλλον στην καρδιά της Αθήνας.
Η μαγειρική εμπειρία του Παναγιώτη Βαλσαμάκη τού επέτρεψε να αποκτήσει εξαιρετικές πρακτικές δεξιότητες, τις οποίες εξέλιξε στο Λονδίνο, στο St. Moritz, στο Ντουμπάι, αλλά και στην Καραϊβική. Με κρητικές και μικρασιατικές ρίζες, συνάντησε τη μαγειρική τέχνη και την αγάπησε από τα παιδικά του κιόλας χρόνια, έχοντας ως ερεθίσματα τη μητέρα και τη γιαγιά του. Η εντυπωσιακή επαγγελματική πορεία του στη συνέχεια, τον κατατάσσουν ψηλά στη γαστρονομική σκηνή, ενώ συστήθηκε επισήμως στο ελληνικό κοινό στην Costa Navarino και το Belvedere - Nobu Matsuhisa.
Πιάτα εμπνευσμένα από τη Μεσογειακή κουζίνα με τεχνικές από το παγκόσμιο γαστρονομικό στερέωμα έρχονται για τους λάτρεις της γαστρονομίας στα δύο εστιατόρια του ξενοδοχείου, ενώ κατά τους θερινούς μήνες, θα απολαμβάνετε γαστρονομικές προτάσεις με θέα τη φωτισμένη Ακρόπολη, αλλά και στον όμορφο κήπο του ξενοδοχείου, σε μία εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα που φέρει την υπογραφή και την ποιότητα που χαρακτηρίζουν τα ξενοδοχεία Novotel. Στο προσεγμένο μενού περιλαμβάνονται επιλογές ορεκτικών, όπως το carpaccio παντζαριού με φέτα, μάραθο, άνηθο, λιαστή ντομάτα και ρίγανη, ενώ στα κυρίως πιάτα επιλογές όπως το Grilled dentex με κρούστα βοτάνων, πουρέ σελινόριζας, τοπικά χόρτα και σάλτσα λεμονιού-λαδιού. Στο γλυκό φινάλε κλέβουν τις εντυπώσεις το Λουκούμι mignardise, αλλά και το Salted caramel με σοκολάτα και βατόμουρα. Όσο για το χριστουγεννιάτικο μενού του, θα το βρείτε στο ολοκληρωμένο ρεπορτάζ του clickatlife.gr με τις γεύσεις των γιορτών που έρχεται σε λίγες ημέρες.
Στον παλμό της Αθήνας και με απαράμιλλη θέα στην Ακρόπολη, η ανανεωμένη γαστρονομική ομάδα του ξενοδοχείου και το φιλικό προσωπικό του, περιμένουν να σας καλωσορίσουν σε ένα αξέχαστο ταξίδι γεύσεων.
Info
Novotel Athens
Μιχ.Βόδα 4
210 8200700