Ραντεβού στο DB.One για κρεατοφαγία μετά μουσικής
Όσοι θέλετε και το live σας μαζί με την μπριζόλα σας, το DB.One πρέπει να είναι το επόμενο ραντεβού σας.
Εντάχθηκε στη γαστρονομική σκηνή των νοτίων προαστίων την άνοιξη και γρήγορα αποτέλεσε ένα από τα hot spots για φαγητό της Γλυφάδας, με επίκεντρο το κρέας. Ο chef Ulas Tunc, άλλωστε, έρχεται από την Κωνσταντινούπολη, με μεγάλη εμπειρία στην κρεατοφαγική κουζίνα, ενώ υπήρξε Head Chef στο Nusr-Et & Salt Bae Mykonos για 4 χρόνια. Στο DB.one έχει συνθέσει ένα μενού με πρωταγωνιστή πάντα το κρέας και εμπνευσμένους συνδυασμούς πιάτων, με Wagyu Αυστραλίας και prime κρέας από Ηνωμένες Πολιτείες από exclusive φάρμες που προωθούν τη βιωσιμότητα, το οποίο συνδυάζει με ποιοτικές πρώτες ύλες από τοπικούς παραγωγούς της Ελλάδας, θέλοντας να συμβάλλει στη στήριξη της τοπικής παραγωγής.
Σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω για μια απολαυστική βραδιά για φαγητό, το DB.One ανεβάζει επίπεδο την εμπειρία, με μια σειρά από live performances, συνδυάζοντας την απόλυτη εμπειρία γεύσης που προσφέρει με εκλεπτυσμένα ακούσματα.
Πιο συγκεκριμένα, κάθε εβδομάδα το εστιατόριο προσφέρει μοναδικές μουσικές βραδιές, όπου το σαξόφωνο και το βιολί πρωταγωνιστούν και δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να απολαύσετε το φαγητό σας. Διάσημοι σαξοφωνίστες και βιολιστές με τις μελωδίες τους συνοδεύουν ιδανικά τις άριστες γεύσεις του μενού, σε μια πρωτοβουλία που πλέον έχει καθιερωθεί και αναδεικνύει τη δέσμευση του DB.one στην παροχή υπηρεσιών που ξεχωρίζουν και δημιουργούν μια εντυπωσιακή συνολική εμπειρία ψυχαγωγίας και γαστρονομίας.
Info
DB.one
Κύπρου 65, Γλυφάδα
2108981018 / 6976736982
Facebook
Instagram