Το Avra Bar ετοιμάζεται να γιορτάσει την αγάπη με κοκτέιλ

avra-bar
ΤΕΤΑΡΤΗ, 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Το διάσημο bar του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, γνωστό ως το θρυλικό στέκι της Brigitte Bardot, της Jackie Onassis και του Frank Sinatra, έχει τα δικά του σχέδια για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Το concept «κοκτέιλ με θέα θάλασσα» δεν μπορεί να εφαρμοστεί καλύτερα από το Avra, ένα bar hotspot με χαλαρή ατμόσφαιρα στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, με το απέραντο γαλάζιο στο φόντο, φημισμένο για τα εποχιακά κοκτέιλ, τους υπέροχους DJ και τις συνεργασίες του στο Sunday Club με καλεσμένους cocktail masters από τα 50 Καλύτερα Μπαρ του Κόσμου.

Σε αυτό το υπέροχο σκηνικό, δεν θα μπορούσε να μην γιορτάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε μια Modern Love Mixology κατάσταση, συνδυάζοντας την τέχνη του mixology και την ανέμελη ουσία του joie de vivre, με την έννοια της αγάπης χωρίς όρια.

Από τις 19:00 έως αργά, η εκδήλωση «Avra For All» της 14ης Φεβρουαρίου καλωσορίζει θερμά singles, ζευγάρια, παρέες φίλων και οικογένειες για να γιορτάσουν τη χαρά, την αγάπη και τη ζωή με όλους τους ειλικρινείς υπέροχους τρόπους της. Με επικεφαλής τη σύγχρονη αλχημίστρια Manon Kapfer, το Valentine’s Drinks Menu του Avra καινοτομεί για ακόμη μια φορά με νέες και κλασικές γεύσεις κοκτέιλ που θα δώσουν χαρακτήρα στη βραδιά σας.

Info
Avra Bar
Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
210 8901197
στις 14/2