Τις Κυριακές το Vezene μας δίνει ξανά ραντεβού για Sunday Roast

sunday-roast-vezene
ΠΕΜΠΤΗ, 04 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Το Sunday Roast είναι η απόλυτη κυριακάτικη γαστρονομική εμπειρία στο Vezene, γι’ αυτό και κάνει το come back του.

Το απόλυτο ελληνικό bistro της Βρασίδα επιστρέφει με μια συνήθεια που αγαπήθηκε από το αθηναϊκό κοινό, που ήθελε να ζει τις Κυριακές του λίγο πιο παραδοσιακά με άρωμα οικογένειας. Το Sunday Roast επέστρεψε, λοιπόν, στο εστιατόριο του Άρη Βεζενέ, για να μπλέξει με επιτυχία την παράδοση με την καινοτομία και να μας συστήσει ξανά signature πιάτα, αλλά και new entries εμπνευσμένα από την ελληνική γαστρονομική κληρονομιά και τα εποχικά υλικά.

Ενδεικτικά, στο κυριακάτικο μενού που ισχύει από 13.00 έως 18.00, θα βρείτε επιλογές στον ξυλόφουρνο όπως Μάγουλο BBQ και χοντρό μακαρόνι με σπετσιερικό, ξηρό ανθότυρο Κρήτης και καπνιστό ζωμός κότας, Χεράκι Κατσικάκι Λεμονάτο για 2 άτομα με πατάτες κονφί, λεμόνι, kizami yuzu, λεμονοθύμαρο, αλλά και στην ανοιχτή φωτιά με Μαριναρισμένο Κοτόπουλο Παϊδάκια κάππαρη, αγκινάρα Ιερουσαλήμ, κόλιανδρο και μέλι ελάτης, Μπούτι Φιλετάκια Προβατίνας με ρίγανη Ταϋγέτου, σάλτσα vierge και καπνιστό κρεμμύδι, Αγελαδινό Φιλέτο με παραπούλια στην θράκα, δενδρολίβανο, espuma πατάτας, αλλά και Σιγομαγειρεμένο Prime Rib με πατάτες ριγανάτες, μοσχαρίσιο jus και σκόρδο κονφί. Στο Sunday Rοast πρωταγωνιστούν και οι πίτες, όπως κρεατόπιτα και μανιταρόπιτα, ενώ υπάρχουν λιγουρευτές επιλογές και στα πρώτα, όπως παρφέ συκωτάκια, ταράρτ μουσακά, τηγανητό κοτόπουλο και χαβιάρι και πολλά ακόμη.  

Για τους λάτρεις του κρασιού δεν λείπουν και οι αντίστοιχες επιλογές για τα πιάτα του Sunday Roast, μελετημένες από σομελιέ, ωστόσο αν είστε πιο πολύ του κοκτέιλ, μπορείτε η ομάδα του Birdman έχει φτιάξει ξεχωριστό κατάλογο.

Info
Vezene
Βρασίδα 11
21 0723 2002
[email protected]