Πασχαλινή Κυριακή που θα λατρέψουν τα παιδιά έρχεται στο Hard Rock Café Athens

hard-rock-cafe-athens
ΤΕΤΑΡΤΗ, 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Την Κυριακή 21/4 ετοιμάζεται Kids Sunday, όπου οι μικροί πρωταγωνιστούν και οι μεγάλοι χαλαρώνουν.

Με αφορμή το Πάσχα, αλλά και την κυριακάτικη διάθεση της άνοιξης, το Hard Rock Café Athens ετοιμάζει ένα ακόμη Kids Sundays σε πασχαλινή έκδοση αυτή τη φορά, αυτή την Κυριακή 21/4. Αυτό μεταφράζεται, φυσικά σε πολλές δημιουργικές δραστηριότητες για τα παιδιά και φανταστικά cocktails και πιάτα για τους ενήλικες.

Τι θα συμβεί, λοιπόν, την Κυριακή; Από τις 12 το μεσημέρι, ο Mr.Bunny θα βρίσκεται στο Hard Rock Cafe Athens για να γνωρίσει όλους τους επίδοξους rockstars και να παίξει μαζί τους τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια. Ετοιμαστείτε για egg hunting—ένα συναρπαστικό «κυνήγι» αυγών, αυγουλοδρομίες για τα πιο γρήγορα «λαγουδάκια», αυγουλάκια στα καλαθάκια για όσους πετυχαίνουν όλους τους στόχους τους και «πιάσε τα αυγά» για ανάπτυξη των αντανακλαστικών. Φυσικά, όλα τα παιδιά —αλλά και όσοι αισθάνονται παιδιά— θα μπορούν να απολαύσουν Face Painting και να βάψουν τα πρόσωπά τους σε πασχαλινό mood για να μπουν για τα καλά στο κλίμα.

Όπως είναι αναμενόμενο, από το Breakfast with Bunny, δε θα μπορούσαν να λείψουν και οι λιχουδιές με τη σφραγίδα του Hard Rock Café Athens. Θα υπάρχει, λοιπόν, ειδικά διαμορφωμένο Kids Meal, ενώ οι μεγάλοι θα έχουν μια πολύ μεγάλη γκάμα από επιλογές φαγητού από το Gluten Free Menu, τα «θρυλικά» burger του Hard Rock, το Messi Menu και πάρα μα πάρα πολλές επιλογές σε starters, main courses, γλυκάκια και signature cocktails από φοβερούς mixologists.

Η είσοδος κοστίζει 15€ ανά παιδί και περιλαμβάνει το παιδικό γεύμα.

Info
Hard Rock Cafe
Αδριανού 52
Μοναστηράκι
στις 21/4