Το φετινό Athens Street Food Festival φιλοξενεί και αστέρια Michelin

mpergker-patates
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΜΑΙΟΥ 2024

Ξεκινάει σήμερα και για 3 τριήμερα μέσα στον Μάιο μας υπόσχεται ποιοτικό street food και ωραίες μουσικές στο Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι.

Από το 2016, κάθε χρόνο ο Μάιος είναι ο μήνας του Athens Street Food Festival και το Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι γεμίζει με χιλιάδες foodies που επισκέπτονται το μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού της χώρας, το φεστιβάλ που άλλαξε τον χάρτη της εγχώριας γαστρονομίας, που παρουσιάζει αλλά και καθιερώνει τα trends του «φαγητού του δρόμου». Φεστιβαλικά τριήμερα με κουζίνες από ολόκληρο τον πλανήτη, πρωτότυπες και ευφάνταστες ιδέες και συνδυασμούς που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού εκτός από τα αποκλειστικά pop-up μαγαζιά του, και φυσικά καταξιωμένοι αλλά και λιγότερο γνωστοί chefs που κάνουν τις δικές τους προτάσεις σε street food. 

Φέτος, τα τρία τριήμερα του Μαϊου (10-11-12, 17-18-19, 24-25-26 Μαΐου) θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε απίθανες και αποκλειστικές γεύσεις από το Βιετνάμ, το Μεξικό, την Ονδούρα, την Ιαπωνία, την Αιθιοπία, την Ταϊλάνδη, την Ινδία, την Ουγγαρία, την Ιταλία, τη Μεγάλη Βρετανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και φυσικά την Ελλάδα.

Ανάμεσα στους δεκάδες chefs του φετινού Athens Street Food Festival, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε με τις street food προτάσεις από τρεις καταξιωμένους chefs που ηγούνται της Αναγέννησης του ελληνικού φαγητού που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια: τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη (αστέρι Michelin), τον Γρηγόρη Κίκη (αστέρι Michelin) και την Madame Ginger.

alx.antoniadis/ortsagAthens

Κι επειδή Athens Street Food Festival χωρίς μουσική και φεστιβαλική ατμόσφαιρα δεν γίνεται, κάθε μέρα τη μουσική θα αναλαμβάνουν γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί, ενώ κάθε βράδυ στις 21:00 θα ξεκινάει μεγάλο πάρτυ με γνωστούς DJs. Παράλληλα, την Παρασκευή 10 Μαϊου το φεστιβάλ φιλοξενεί τον πασίγνωστο κωμικό Αλέξανδρο Τσουβέλα σε ένα ιδιαίτερο meet&greet με το κοινό του φεστιβάλ.

Info
Athens Street Food Festival
Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι
10-11-12, 17-18-19, 24-25-26 Μαΐου
Παρασκευή 17:00 – 00:00, Σάββατο 12:00 – 00:00, Κυριακή 12:00 – 00:00
Προπώληση: 3 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων online στo more.com, τα καταστήματα Public και το δίκτυο του more.