Η κουζίνα της Κεφαλονιάς πάει στο Makedonia Palace

makedonia-palaca-salonika-restaurant steftsakiris
ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΜΑΙΟΥ 2024

Ημέρες Κεφαλονίτικης Γαστρονομίας έρχονται στο Makedonia Palace τον Ιούνιο.

Η πλούσια κουζίνα της Κεφαλονιάς καταφθάνει στην κουζίνα του Salonika Restaurant στο Makedonia Palace και ο executive chef Σωτήρης Ευαγγέλου με την ομάδα του υποδέχονται τον κεφαλονίτη chef Γιώργο Αντωνέλλο για ένα ταξίδι στις αυθεντικές γεύσεις και τα αρώματα του νησιού. 

Στις 7, 8 και 9 Ιουνίου, στο Salonika Restaurant μέσα από το μενού Κεφαλονιάς θα έχετε την ευκαιρία όσοι βρεθείτε στη Θεσσαλονίκη, να γνωρίσετε την κεφαλονίτικη γαστρονομία. Αυθεντικές γεύσεις της Κεφαλονιάς μέσα από πιάτα όπως η κεφαλονίτικη κρεατόπιτα, το κουνέλι λαγωτό και η αγκινάρα τηγανιτή θα πρωταγωνιστούν, ενώ το μοναδικό terroir της Κεφαλονιάς θα αναδειχθεί μέσα από τη wine list. Ρομπόλα, μαυροδάφνη βοστιλίδι και μοσχάτο είναι μερικές από τις γηγενείς ποικιλίες του νησιού που περιλαμβάνει η λίστα με κρασιά από τα τοπικά οινοποιεία.

Info
Makedonia Palace
2310 897176
7, 8 και 9/6