Βραδιά αστεριών Michelin έρχεται στο Apanemi του Mykonos Theoxenia

apanemi
ΔΕΥΤΕΡΑ, 27 ΜΑΙΟΥ 2024

Ο Ιούνιος θα ξεκινήσει με μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία στη Μύκονο, το Michelin All Star Voyage Culinaire.

Δυναμικά μπαίνει στο καλοκαίρι το εστιατόριο Apanemi του Mykonos Theoxenia, με ένα αποκλειστικό γαστρονομικό γεγονός, στο οποίο θα συναντηθούν μερικοί από τους πιο διάσημους σεφ στον κόσμο. Συγκεκριμένα, στις 2 Ιουνίου, οι pâtissière Gilles Marchal και Michelin starred σεφ Alain Llorca έρχονται από τη Γαλλία για ένα βράδυ μόνο, μαζί με τους σεφ του Apanemi Jerome Serres, Γιάννη Μπαξεβάνη και Αντωνία Κονόμη.

Gilles Marchal

Το αποκλειστικό γεγονός θα περιλαμβάνει ένα μενού γευσιγνωσίας με αλμυρά και γλυκά αριστουργήματα σε μια εξαιρετική σύντηξη γαλλικής και ελληνικής κουζίνας, με φόντο τους εμβληματικούς ανεμόμυλους της Μυκόνου και την ειδυλλιακή τοποθεσία του Theoxenia. Μερικά από τα πιάτα που σας περιμένουν είναι τραγανό μπαρμπούνι με γεμιστά κολοκυθάκια, λεμόνι και αυγά με άνηθο, παϊδάκια με κρούστα βοτάνων με ελιές και κόκκινες πιπεριές και φυσικά μια ποικιλία γλυκών για το τέλος. Για το κάθε πιάτο υπάρχει και το αντίστοιχο pairing με κρασί, ώστε η εμπειρία να είναι ολοκληρωμένη.

Alain Lorca

Μην χάσετε αυτήν την αποκλειστική ευκαιρία να βιώσετε την γαστρονομική αριστεία στην καρδιά της Μυκόνου στο Theoxenia, μέλος των Design Hotels by Marriott.

Info
Michelin All Star Voyage Culinaire
Apanemi@MykonosTheoxenia
Κάτω Μύλοι
Μύκονος
2289 022230
2 /6 στις 21.00