Fine drinking και fine dining εμπειρίες κυριαρχούν στην ατζέντα του Mandarin Oriental, Costa Navarino

mandarin-oriental-three-admirals
ΤΡΙΤΗ, 04 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Μια σειρά από exclusive events και μοναδικούς καλεσμένους έχει οργανώσει το Mandarin Oriental, Costa Navarino για να υποδεχτεί το καλοκαίρι με αστέρια Michelin, υπέροχα κοκτέιλ και διαλεχτό κρασί.

Με το πρώτο event να έχει ήδη λάβει χώρα στις 26 Μαΐου, όπου ο Hervé Pronzato, o βραβευμένος με 1 αστέρι Michelin Chef Patron του εστιατορίου Hervé βρέθηκε στη Μεσσηνία για δύο ασύγκριτες βραδιές αφιερωμένες στο fine dining, το Mandarin Oriental, Costa Navarino συνεχίζει με ξεχωριστές γαστρονομικές, οινικές και mixology εμπειρίες, με τον τίτλο "Stirring Stars". Πρόκειται για μια σειρά από exclusive events που θα πραγματοποιούνται σε όλη τη διάρκεια της σεζόν μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, όπου το resort θα υποδέχεται βραβευμένους με αστέρια Michelin Chefs, παγκοσμίως αναγνωρισμένους sommeliers και ταλαντούχους mixologists για βραδιές αφιερωμένες στην ελληνική και διεθνή γαστρονομία αλλά και στο fine drinking.

Αστέρια Michelin και λοιπές βραβεύσεις στο πιάτο
Στο πλαίσιο αυτό, σε ένα περιβάλλον ασύγκριτου φυσικού κάλλους στις ακτές του κόλπου του Ναυαρίνου, θα έχετε την ευκαιρία να εντρυφήσετε σε εκλεπτυσμένες γεύσεις στον χώρο του “The Private Kitchen”. Ο Executive Chef του Mandarin Oriental, Costa Navarino Bertrand Valegeas και η ομάδα του θα υποδεχτεί τους καλεσμένους, οι οποίοι μετά το πρώτο event με τον Hervé Pronzato στις 26-27 Μαΐου, έχει ως εξής:

21-22 Ιουνίου: Billecart-Salmon & Kaviari, ο Raphael Bouchez από το Kaviari και ο Alexandre Bader από τη Billecart-Salmon συναντώνται για ένα εκλεκτό πάντρεμα γεύσεων.
20-21 Ιουλίου: Φίλιππος Χρονόπουλος, ο Executive Chef του Du Palais Royal στο Παρίσι και διακεκριμένος με 2 αστέρια Michelin υπόσχεται μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία με άρωμα Γαλλίας.
20-28 Αυγούστου: Daniele Cason, o πολυβραβευμένος μετρ της ιταλικής κουζίνας επιστρέφει στο Pizza Sapienza by Daniele Cason για να μυήσει τους επισκέπτες στα μυστικά της ιταλικής γαστρονομίας.
11-12 Οκτωβρίου: Begoña Rodrigo, η καταξιωμένη Chef πίσω από το βραβευμένο με 1 αστέρι Michelin La Salita στην Ισπανία θα συστήσει στους επισκέπτες εντυπωσιακά πιάτα που αντανακλούν τη δημιουργική ματιά της.

Στα “Battles of Navarino” κερδίζει το fine drinking
Παράλληλα με τη γαστρονομία, το Mandarin Oriental, Costa Navarino δίνει έμφαση και στην τέχνη του mixology σε μια σειρά από exclusive events, τα “Battles of Navarino” που θα φιλοξενηθούν στο “Three Admirals Lounge". Αγαπημένοι guest mixologists ενώνουν τις δυνάμεις τους με την ομάδα του ξενοδοχείου προτείνοντας απρόσμενα έως αγαπημένα και old time classic cocktails.

Επιπλέον οι λάτρεις του κρασιού θα ζήσουν μια και μοναδική βραδιά με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Λαζαράκη MW, του πρώτου Master of Wine στην Ελλάδα αφιερωμένη στη Louis Roederer ένα από τα πρώτα και παλαιότερα Champagne Houses, όπου θα μυηθούν σε μερικές από τις πιο εμβληματικές ετικέτες του Οίκου. 

Το πρόγραμμα των Battles of Navarino και των Wine Events είναι το εξής: 

6 Ιουνίου: Νίκος Γινάργυρος, ο έμπειρος mixologist ταξιδεύει από τους Παξούς για μια βραδιά με καινοτόμα cocktails που θα συγκινήσουν και τους πιο απαιτητικούς.
12 Ιουνίου: Louis Roederer & Κωνσταντίνος Λαζαράκης, μια ξεχωριστή βραδιά με την υπογραφή του Μaster of Wine Κωνσταντίνου Λαζαράκη.
13 Ιουνίου: Χρήστος Κλουβάτος, ο World Class Bartender θα μυήσει τους παρευρισκόμενους στα μυστικά των premium cocktails.
20 Ιουνίου: Βασίλης Μυλωνάς, o Head Bartender του Scorpios Mykonos παρουσιάζει cocktails που αντανακλούν τη φιλοσοφία του.
27 Ιουνίου: Gorilla Bar, το hip στέκι της Θεσσαλονίκης ταξιδεύει στη Μεσσηνία για μια αξέχαστη βραδιά με δυνατές γεύσεις.

4 Ιουλίου: Line Athens, το αγαπημένο bar για τους λάτρεις των cocktails, το οποίο βρίσκεται στο νούμερο 12 της λίστας με τα World’s 50 Best Bars, θα αποζημιώσει όσους αγαπούν τους ανατρεπτικούς συνδυασμούς.
11 Ιουλίου: Αχιλλέας Πλακίδας, o ταλαντούχος mixologist πίσω από το Hive₂O έρχεται για μια βραδιά αφιερωμένη στην τέχνη του καλού cocktail.
18 Ιουλίου: Κωνσταντίνος Ριστάνης, ο δημιουργός του Spitaki Cocktail Bar συστήνει signature cocktails από τον αγαπημένο προορισμό των Ιωαννίνων.
19-21 Ιουλίου: Metaxa, μια βραδιά στην οποία το φημισμένο spirit γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής.
25 Ιουλίου: Αλέξανδρος Σουρμπάτης, ο πολυβραβευμένος cocktail master συνθέτει προτάσεις με premium spirits.
1 Αυγούστου: Two Schmucks, το νούμερο 7 των World’s 50 Best Bars από τη Βαρκελώνη ταξιδεύει στη Μεσσηνία χαρίζοντας τις ασύγκριτες γεύσεις του.
8 Αυγούστου: Pietro Rizzo, o Global Bar Consultant με πολυετή εμπειρία στον χώρο θα  συστήσει cocktails με πρωτότυπους συνδυασμούς και καινοτόμες τεχνικές.

Info
Mandarin Oriental, Costa Navarino
Κόλπος Ναυαρίνου, Πύλος
Κρατήσεις:+302723099888, [email protected].