Natu: Ένας δροσερός παράδεισος στην καρδιά της Κηφισιάς

natu
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 31 ΜΑΙΟΥ 2024

Το Natu στην Κηφισιά, πρόκειται να σας ταξιδέψει σε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, προσφέροντας αξέχαστες και δημιουργικές γεύσεις, ικανές να διεγείρουν όλες τις αισθήσεις.

Εμπνευσμένο από τη λέξη NATURA που σημαίνει φύση, το Natu δημιουργήθηκε μέσα στον υπέροχο κήπο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας στην Κηφισιά, πάντα με την υπογραφή του Δειπνοσοφιστήριον.

Ανάμεσα σε δάφνες, μυρτιές, σχοίνους, ροδιές, λεβάντες και άλλα αρωματικά φυτά της Ελλάδας, δίπλα στην λίμνη με τα νούφαρα ή κάτω από τα κυπαρίσσια και τα πεύκα, θα απολαύσετε ένα μοναδικό γεύμα στην Κηφισιά, σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον, το οποίο φέρνει κοντά τον επισκέπτη με την φύση.

Σε αυτό το μοναδικό ταξίδι, που συνδυάζει την γαστρονομία με το φυσικό στοιχείο, υπογράφει με τις δημιουργίες του ο Executive Chef Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος με εξαιρετικής ποιότητας υλικά, συνθέτει αριστοτεχνικά τις γεύσεις της Μεσογείου, προκαλώντας σας να δοκιμάσετε το κάθε γεύμα.

Zak_Viemon

Στον κατάλογο του καλοκαιρινού μενού θα βρείτε ποικιλία από δροσερές σαλάτες, ορεκτικά όπως η γραβιέρα Πάρου με βρώμη, χαρουπάλευρο, παπαρουνόσπορο και μαρμελάδα τριαντάφυλλο, γαρίδες σε φύλλο κανταΐφι και πιπεριά Φλωρίνης με γλυκό μπούκοβο, αλλά και κυρίως πιάτα όπως ο φρέσκος σολομός μαριναρισμένος σε χυμό από παντζάρι με μέλι, πράσινο μήλο και λουίζα με πουρέ από άγριο μαϊντανό και ρίζες λαχανικών.

Φυσικά από τον κατάλογο δεν θα μπορούσαν να λείπουν και επιδόρπια όπως η Πάβλοβα από crispy μαρέγκα με αφράτη κρέμα βανίλιας, coulis κόκκινων φρούτων και ποικιλία από φρέσκα μούρα, καθώς και το επιδόρπιο Φιστίκι από τραγανή βάση μπισκότου με απαλή κρέμα από φιστίκι Αιγίνης, compote βατόμουρο και παγωτό φιστίκι.

Ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να γευτεί τις δημιουργίες αυτές δίπλα στην λίμνη με τα νούφαρα ή κάτω από τον κέδρο του Λιβάνου και τα κυπαρίσσια, ενώ παράλληλα θα μπορεί να απολαύσει ένα δροσιστικό Arctic Mojito, μια δροσερή διάφανη παραλλαγή του mojito με απαλή γεύση κόκκινων φρούτων και μέντας με γεμάτη υφή και έντονα αρώματα ή να επιλέξει από την οινική λίστα που επιμελείται ο Άρης Σκλαβενίτης με πάνω από 60 ετικέτες.

Zak_Viemon

Στο φυσικό περιβάλλον του Natu, μόλις κάποια χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Αθήνας, οι μέρες και οι νύχτες παίρνουν νέα πνοή με πιάτα και cocktails που ταξιδεύουν τον επισκέπτη, στιγμές γεμάτες χαμόγελα και ωραία διάθεση.

Info
Natu Restaurant
Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας
Λεβίδου 13, Κηφισιά
210 8011170 
Mέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Κυριακή, Από τις 10 το πρωί έως τις 12.00 το βράδυ
Facebook
Instagram