Ο Βασίλαινας πάει Αντίπαρο και σερβίρει πάνω στο κύμα
Το εστιατόριο που σημάδεψε την Αντίπαρο σε ένα στενάκι της, μετακομίζει και αναβαθμίζεται σε έναν υπέροχο, all day χώρο, μπροστά στη θάλασσα.
Στο Kouros Village Hotel, δίπλα στην πόλη αλλά όχι στη βοή της, μπροστά στη θάλασσα, βρίσκει φέτος φιλοξενία ο Βασίλαινας στην Αντίπαρο, στο νησί που ο Θανάσης Βασίλαινας αγάπησε και τον αγάπησε. Για μια ακόμη χρονιά, λοιπόν, το Vassilenas Blue, δυο χρονιές βραβευμένο με Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, επιφυλάσσει δυνατές εμπειρίες με άρωμα και θέα Αιγαίου.
Από νωρίς το πρωί, το Vassilenas Blue ξεκινά με καφέ και λαχταριστό «χειροποίητο» και αυθεντικό πρωινό, ενώ ακολουθεί το brunch, με κυρίαρχα τα ολόφρεσκα αυγά, το πεντανόστιμο προζυμένιο ψωμί, αλλά και πολλές gluten free και vegetarian προτάσεις.
Από την φάση δεν θα λείψουν και τα κοκτέιλ, που θα αποτελέσουν και αυτά τη νέα πρόκληση με μια σειρά από classic αλλά και signature με καλοκαιρινές γεύσεις που θα απολαμβάνετε στο ξύλινο deck, κυριολεκτικά πάνω στο κύμα.
Έτσι, λοιπόν, ο Θανάσης Βασίλαινας που είναι πάντα εκεί, επιβλέποντας διακριτικά τα πάντα θα σας υποδεχθεί και στο νησί σαν εξαιρετικός οικοδεσπότης και θα σας μυήσει στην πιο όμορφη φιλοσοφία διαχείρισης του φαγητού. Πλάι στο κύμα, θα απολαύσετε την ακαταμάχητη ταραμοσαλάτα, το μαγευτικό αυγό, το τραγουδιστό γιουβέτσι γαρίδας και πολλά ακόμη προσεγμένα πιάτα καρδιάς και νέες χρωματιστές δροσερές σαλάτες, που εγγυώνται ένα νόστιμο καλοκαίρι.
Info
Vassilenas Blue Antiparos
Kouros Village Hotel
Κρατήσεις
+302284063250