Η οικογένεια του Cap Cap μεγαλώνει με το νέο bakehouse

cap-cap
ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Νέο, διαφορετικό σποτ άνοιξε στο Αιγάλεω με τη σφραγίδα του Cap Cap, που υπόσχεται να αλλάξει ό,τι ξέραμε μέχρι τώρα για το brunch και τους φούρνους.

Το πρώτο Cap Cap άνοιξε το 2012 στο Αιγάλεω σε έναν μικρό χώρο στην Πανόρμου 26, εξαπλώνοντας πολύ γρήγορα τη φήμη του σε όλη την Αθήνα καθώς ήταν το πρώτο γλυκοπωλείο με ευφάνταστα και concept-ικά γλυκά σε έναν παραμυθένιο χώρο. Το 2017 ήρθε και νέο κατάστημα στο Ελληνικό, ενώ τώρα η οικογένεια μεγαλώνει με μια νέα προσθήκη στο Αιγάλεω.

Cap Cap fb page
To Cap Cap Bakehouse διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα δύο, καθώς πρόκειται για τον πρώτο φούρνο της «οικογένειας», που διαφοροποιείται από τα τετριμμένα, όπου καθημερινά θα βρείτε φρέσκο ψωμί, χειροποίητες πίτες, κέικ και φυσικά τα μαγικά γλυκά του. Άνοιξε τις πόρτες του πριν λίγες ημέρες, στις 29/5, και υπόσχεται να μας αλλάξει ό,τι ξέραμε μέχρι τώρα για το brunch και τους φούρνους, με πρωινά σνακ, καφέ και αχνιστά αρτοποιήματα "the Cap Cap way".

Cap Cap fb page
Θα έχει καθίσματα στον εξωτερικό του χώρο για να απολαύσετε τα πρωινά και τις λιχουδιές του και δεν μένει παρά να δώσουμε το επόμενο ραντεβού μας εκεί.

Info
Cap Cap Bakehouse
Σμύρνης 21, Αιγάλεω
καθημερινά 7.00-21.00, Σαββατοκύριακα 9.00-21.00