To Birdman μας καλεί (και) για ποτό με έμπνευση από την Ιαπωνία

birdman Tavitian
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Το bar του Birdman εξαπλώνεται για καλοκαιρινές βραδιές με προσεγμένα ποτά.

Εδώ και 6 χρόνια, το Birdman Japanese Bar & Grill αποτελεί εγγύηση στο σούσι, αλλά και την αυθεντική ιαπωνική σχάρα, διατηρώντας ταυτόχρονα τη μουσική κουλτούρα των listening bars, δίνοντας μεγάλη σημασία και σε αυτό το κομμάτι, με επιρροές από βινύλια.

Tavitian
Με αφορμή το καλοκαίρι και τις μεγαλύτερες βραδιές που θέλουμε να τις περνάμε με καλή παρέα, μουσική και κοκτέιλ, το Birdman Japanese Bar & Grill κάνει ένα ακόμα βήμα για να ικανοποιήσει τους φίλους της μουσικής του. Πλέον, όσοι θέλετε να απολαύσετε κατά τη νυκτερινή σας έξοδο στην πόλη την ατμόσφαιρά του, υπάρχει και η δυνατότητα κράτησης μετά τις 22:30 μόνο για ποτό, είτε στον εσωτερικό είτε στον εξωτερικό χώρο.

Με αυτόν τον τρόπο, το Birdman δίνει μεγαλύτερο χώρο στο στοιχείο του Bar που αντιπροσωπεύει ένα μέρος της ταυτότητας και ιδιοσυγκρασίας του, με μια λίστα κοκτέιλ που με δεξιοτεχνία ετοιμάζει  η ομάδα του. Στη λίστα θα βρείτε μεταξύ άλλων το Hannya’s Wisdom (μια Margarita με twist), το Ronin’s Seppuku (την εκδοχή του Birdman για το Negroni), το Rain in Yakushima (το Sour Cocktail του Birdman)  αλλά και μια πολύ ψαγμένη επιλογή spirits από διάφορα σημεία του κόσμου και φυσικών κρασιών σε ποτήρι ή φιάλη.

Η μουσική από την πλούσια συλλογή βινυλίων του Birdman και των διαφορετικών DJs κάθε βράδυ, μαζί με την ωραία ενέργεια και τα ιδιαίτερα ποτά του, υπόσχονται ένα ακόμη πιο ξεχωριστό καλοκαίρι. 

Info
Birdman Japanese Bar & Grill
Βουλής 35, Αθήνα
210 3212800
Instagram @birdmanathens