Το Hard Rock Café Athens έχει πολλούς λόγους να γιορτάσει τον Ιούνιο

hard-rock-cafe-athens
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Γενέθλια, Pride, ημέρα του πατέρα και πολλά ακόμη έρχονται στο αγαπημένο στέκι στο Μοναστηράκι.

Burger, κοκτέιλ, μουσικές, εμβληματικά t-shirts και πολλά fun events έρχονται αυτό το μήνα στο Hard Rock Cafe Athens, το οποίο έχει πολλά να γιορτάσει. Αρχικά, οι εκδηλώσεις ξεκινούν με τα γενέθλια του Hard Rock σήμερα, 14 Ιουνίου. Από νωρίς το μεσημέρι, στη μία, το Hard Rock Cafe της Αθήνας, γιορτάζει τα 53 χρόνια παρουσίας του ομίλου σε όλο τον κόσμο και υποδέχεται μία πολύ αγαπημένη dj του αθηναϊκού κοινού, τη Φωτεινή Γαλάνη. Κι επειδή δε γίνεται πάρτι χωρίς γλυκό, στις 2 μ.μ. θα γίνει η κοπή και το μοίρασμα της πιο ροκ τούρτας της Αθήνας.

Από τις 14 Ιουνίου, όμως, και για όλο το καλοκαίρι, θα είναι διαθέσιμα και τα 5 νικητήρια burgers του διαγωνισμού World Burger Tour. Ινδία, Νεπάλ, Ρουμανία, Βραζιλία και Η.Π.Α., βρέθηκαν στις πρώτες πέντε θέσεις της παγκόσμιας μάχης όλων των Hard Rock Cafe και πλέον μπορείτε να δοκιμάσετε τις απολαυστικές συμμετοχές τους. Κάθε burger έχει και ένα στοιχείο από τις τοπικές κουζίνες της κάθε χώρας, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία για να εξερευνήσετε γεύσεις που διαφορετικά ίσως να μην είχατε την επιλογή. Επιπλέον, για εκείνη την ημέρα και μόνο, όποιος επιλέξει ένα από τα WBT Burgers, θα αποκτήσει μοναδική έκπτωση 50% στο κλασικό Hard Rock Cafe Athens t-shirt.

Τον Ιούνιο γιορτάζεται επίσης η αγάπη, η υπερηφάνεια, η διαφορετικότητα και η συμπερίληψη. Στις 15 Ιουνίου, λοιπόν, το Hard Rock Cafe της Αθήνας, πιστό στο επί χρόνια moto του, Love All — Serve All, συμμετέχει στις εκδηλώσεις του Pride Athens. Από τις 3, το μεσημέρι ξεκινάει ο χορός με τις όχι-και-τόσο-guilty pleasure μουσικές και θα σερβίρονται Pride Sunrise στα χρώματα του ουράνιου τόξου με: πουρέ φράουλας, μοσχολέμονο, χυμούς ανανά, πορτοκάλι, μάνγκο, blue curaçao και τεκίλα.  Όσοι, μάλιστα, συμμετέχουν και στην παρέλαση, έχουν έξτρα έκπτωση 20% στα μη αλκοολούχα ποτά και το φαγητό.

Συνεχίζοντας τη φιέστα, από τις 15 έως και τις 17 Ιουνίου, το Hard Rock Cafe Athens έχει αφιερώσει ένα menu σε ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα στις ζωές όλων μας, τον πατέρα. Οι ευφάνταστοι chefs του cafe, «φέρνουν» τον μπαμπά στο προσκήνιο και του έχουν ετοιμάσει ένα λαχταριστό New York Steak που ψήνεται στη σχάρα «μέχρι τελειότητας», γλασάρεται σε σάλτσα μανιταριών, bourbon και μπέικον και τοποθετείται πάνω σε τραγανές τηγανητές πατάτες με καβουρδισμένο σκόρδο aioli. Κάθε μπαμπάς, μπορεί να συνοδέψει τη νεοΰορκέζικη μπριζόλα του με την καπνιστή εκδοχή ενός από τα πιο διάσημα vintage cocktail: Smoked Old Fashioned με βάση το Bulleit Bourbon, μια υποψία σπιτικού σιροπιού καστανής ζάχαρης και νύξεις πικροκέρασου, μαζί με 1 ποτήρι μπύρα FIX δωρεάν.

Info
Hard Rock Cafe Athens
Αδριανού 52
Μοναστηράκι