Τα νέα, καλοκαιρινά Tiki Waikiki cocktails στα TGI FRIDAYS™γεμίζουν το ποτήρι με καλοκαίρι

all-tiki-cocktails
ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Το καλοκαίρι προστάζει κοκτέιλ και τα TGI FRIDAYS™ με τα Tiki Waikiki cocktails υπόσχονται να μας πάνε τροπικά ταξίδια, όσο ακόμη βρισκόμαστε στην πόλη, ξεκινώντας από σήμερα.

Το καλοκαίρι στην πόλη θέλει τα κοκτέιλ του και τα TGI FRIDAYS™, ξεκινώντας από σήμερα, μας προτείνουν τα Tiki Waikiki cocktails με ξεχωριστές γεύσεις και αρώματα, ανάμεσα στα οποία σίγουρα θα βρούμε το αγαπημένο μας. Δοκιμάστε το Havana Wave, φτιαγμένο με ένα αναζωογονητικό μείγμα από Havana Club Especial, Sourz Apple Liqueur, Skinos Mastiha Spirit, ginger, φρέσκο χυμό lime, ροδάκινο, νέκταρ αγαύης και Elemakule Tiki® Bitters, που θα σας στείλει απευθείας στις ακτές της Αβάνας και τη δροσερή αύρα της Καραϊβικής. Όσοι επιλέξετε το Paradise Beach θα βρείτε το δικό σας κομμάτι του παραδείσου ακόμα και αν είστε στην καρδιά της πόλης, με ένα mix απο Havana Club Añejo 3 Años, Malibu®, ανανά, γάλα καρύδας, κεράσι και φρέσκο χυμό lime. Το Pineapple Ginger Splash αποτελεί έναν γλυκό και πικάντικο συνδυασμό ανανά και τζίντζερ, τέλεια ισορροπημένο με ένα τελείωμα από premium ρούμι Havana Club Añejo 7 Años, falernum liqueur, φρέσκο χυμό λεμονιού και lime και νέκταρ αγαύης.

Πέρα από τις νέες προσθήκες, μια σειρά από καλοκαιρινά αγαπημένα cocktails κάνουν την επανεμφάνισή τους όπως το Passion Mojito και το Caribbean Rum Punch αλλά και classics όπως το Zombie και το Mai Tai Royal στα οποία οι έμπειροι bartenders των TGI FRIDAYS™ χαρίζουν τα δικά τους summer twists. Απολαύστε τα σε μια από τις δροσερές αυλές όπως της Κηφισιάς ή της Γλυφάδας στα νότια και συνδυάστε τα με τις εξίσου ταξιδιάρικες γεύσεις των νέων μεξικάνικων πιάτων, όπως το χορταστικό Chicken Al Pastor ή την Puebla Chicken Quesadilla για μοίρασμα.

Info
TGI FRIDAYS™
Facebook | Instagram | Tiktok: @tgifridaysgr