Οι βραδιές αστεριών συνεχίζονται στο Mavro Restaurant

mavro-restaurant
ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Ένα 6-Hands Degustation Menu έρχεται την Κυριακή 23 Ιουνίου σε ένα από τα πιο ειδυλλιακά εστιατόρια της Σαντορίνης.

Το πολυτελές boutique hotel 5*Kivotos Santorini συνεχίζει να εμπλουτίζει τη γαστρονομική σκηνή του νησιού με τις γαστρονομικές βραδιές "MAVRO x CHEFS DINNER", όπου με την καθοδήγηση του καταξιωμένου σεφ Δημήτρη Κατριβέση, το εστιατόριο MAVRO φιλοξενεί διακεκριμένους σεφ απ’ όλο τον κόσμο, δημιουργώντας πρωτότυπα μενού γευσιγνωσίας εμπνευσμένα από την ηφαιστειακή μαγεία της Σαντορίνης.

Αυτή την Κυριακή 23/6 μαγειρεύεται ένα 6-Hands degustation menu εμπνευσμένο από το νησί με διεθνές γαστρονομικό άρωμα. Ο σεφ Δημήτρης Κατριβέσης είναι έτοιμος να υποδεχτεί τους διεθνώς αναγνωρισμένους σεφ Rubén Arnaz με ένα αστέρι Michelin και Miles Alexander Watson, για ένα μαγευτικό γευστικό ταξίδι 6 σταδίων με κάθε πιάτο να αποτελεί έναν φόρο τιμής στην πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Σαντορίνης. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο σεφ Rubén Arnanz μόλις 29 ετών απέσπασε το πρώτο του αστέρι Michelin στο εστιατόριο Villena κι έγινε ένας από τους νεότερους σεφ με αυτή τη διάκριση, ενώ ο σεφ, Miles Alexander Watson, είναι ένας Νεοζηλανδός που ζει και εργάζεται στο Βερολίνο, μετρώντας περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της γαστρονομίας.

Θυμίζουμε ότι τα γαστρονομικά βράδια ξεκίνησαν με επιτυχία στις 18 Μαΐου με τον διάσημο σεφ με δύο αστέρια Michelin, Alex Dilling από το Hotel Café Royal του Λονδίνου κι έπεται συνέχεια. Αν πρόκειται να βρεθείτε στη Σαντορίνη, μην ξεχάσετε να κλείσετε τη θέση σας λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.

Info
Mavro Restaurant
+30 22860 28490, [email protected]
Δευτέρα – Κυριακή 18:00-23:00
IG / https://www.instagram.com/mavro.santorini