Καλοκαίρι στο Soil με ανανεωμένη αυλή και Chef’s Table
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024
Με νέες εμπειρίες γεύσης στο διαδραστικό Chef’s Table, υπέροχη αυλή, έμφαση στη βιωσιμότητα και μια θέση στη λίστα του Food & Wine με τα καλύτερα εστιατόρια παγκοσμίως, το Soil πρέπει να μπει στην ατζέντα σας φέτος το καλοκαίρι.
Ξεκίνησε δυναμικά πατώντας πάνω στη φιλοσοφία και το όραμα της βιωσιμότητας, που πλέον είναι πιο αναγκαία από ποτέ, ωστόσο συνεχίζει να εξελίσσεται με νέες ιδέες και γαστρονομικές περιπέτειες. Μιλάμε φυσικά για το Soil του Τάσου Μαντή, το οποίο άνοιξε τον Νοέμβριο του 2021 και αποτελεί σίγουρα μια από τις πιο ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες της πόλης. Έχοντας το δικό του μποστάνι στο Αλεποχώρι, συνθέτει μια πολύ ξεχωριστή και μελετημένη farm-to-table προσέγγιση που του χάρισε εκτός από αστέρι Michelin και Green Star, ως ένα από τα εστιατόρια που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των βιώσιμων πρακτικών.
Ανακαινίσεις και ανανεώσεις έχουν συμβεί στο Soil, με το Chef’s Table να συμβαίνει σε μία ανακαινισμένη και exclusive αίθουσα, σε ένα διάλογο με τον σεφ Τάσο Μαντή και πρωταγωνιστή τη φιλοσοφία του εστιατορίου. Κατά τη διάρκεια της εμπειρίας, θα δείτε πιάτα να δημιουργούνται μπροστά στα μάτια σας από τον σεφ και την ομάδα του και θα δοκιμάσετε νέες προτάσεις του Soil, πριν αυτές ενταχθούν στο μενού του εστιατορίου, προσφέροντας μια μοναδική ματιά πίσω από τις κουρτίνες της κουζίνας του.
Info
Soil
Φερεκύδου 5, Παγκράτι
+30 2107513505
[email protected]