Το Swell άνοιξε το rooftop του και το γιορτάζει με party

swell
ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Eντυπωσιακή θέα, φαντασμαγορική διασκέδαση και απολαυστική κουζίνα, όλα συμβαίνουν στο μοναδικό rooftop του Swell το οποίο ετοιμάζει opening party.

Σε μια υπέροχη τοποθεσία με θέα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, είτε για φαγητό, είτε για ποτό, το Swell είναι ένα από τα spot για έξοδο στα νότια. Αύριο 21/6 μας δίνει άλλον ένα λόγο να το επισκεφτούμε, καθώς ετοιμάζει opening party στο rooftop του, το οποίο έχει ανοίξει και ανεβάζει επίπεδο τη γαστρονομική εμπειρία με την υπέροχη θέα του από ψηλά.

Σε απόλυτη αρμονία με τη δέσμευσή του στη γαστρονομική αριστεία, το μενού του Swell προσφέρει μια σύνθεση γεύσεων και πολιτισμών. Οι ταλαντούχοι σεφ έχουν δημιουργήσει μια επιλογή από πιάτα που συνδυάζουν την καινοτομία με την παράδοση, υποσχόμενοι να εντυπωσιάσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες. Από χειροποίητα sushi rolls μέχρι πεντανόστιμα ψητά, κάθε πιάτο παρασκευάζεται με τα καλύτερα τοπικά υλικά, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και τη φρεσκάδα.

Στο εντυπωσιακό opening party σας περιμένει μία βραδιά γεμάτη μουσική από την μοναδική DJ Magda Kay, ενώ θα δοκιμάσετε τα πιο δροσιστικά cocktails και τα πιο αγαπημένα σας πιάτα, με θέα την Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Info
Swell
Ιάσονος 17, Βουλιαγμένη
211 1188935
IG:@swell_vouliagmeni