Δείπνο αστεριών Michelin έρχεται στο Olea All Suite Hotel

olea-flow-dine-and-wine
ΤΡΙΤΗ, 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Ο executive chef Μιχάλης Νουρλόγλου υποδέχεται για μια βραδιά στην κουζίνα του Flow Dine & Wine τον βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin, Chef Pieter Riedijk, σε ένα 4 hands dinner με φόντο το ειδυλλιακό τοπίο της Ζακύνθου.

Πριν λίγο καιρό επισκεφτήκαμε το Olea All Suite Hotel, υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality, σε μια πανέμορφη τοποθεσία στο Τσιλιβί της Ζακύνθου, όπου βρεθήκαμε στο chef swap που ετοίμασε σε συνεργασία με το Dexamenes Seaside Hotel της Κουρούτας. Το Flow Dine & Wine, το fine dining εστιατόριο του Olea είναι σίγουρα στα highlights του resort με υπέροχη θέα και προσεγμένη ατμόσφαιρα. Εκεί, λοιπόν, το Σάββατο 29/6 ετοιμάζεται μια γαστρονομική βραδιά που έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Ο executive chef Μιχάλης Νουρλόγλου θα συνεργαστεί με τον Chef Pieter Riedijk, για ένα 4 hands dinner, ως συνέχεια της περσινής συνάντησης, με φόντο το ειδυλλιακό τοπίο της Ζακύνθου και το καταπράσινο περιβάλλον του Olea All Suite Hotel.

Βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin για την πορεία του και τη γαστρονομική του υπεροχή στο εστιατόριο Le Montgomerie, ο Chef Pieter Riedijk, καταφθάνει στο Olea All Suite Hotel για μια βραδιά μοναδικών γεύσεων. Με πάθος για την τελειότητα και μια εντυπωσιακό πορεία στα ξενοδοχεία Le K2 Collections, ο chef έχει δημιουργήσει ένα δελεαστικό μενού και υπόσχεται αξέχαστες γαστριμαργικές εμπειρίες.

Στο πλευρό του ο επίσης αναγνωρισμένος με Βραβείο Σύγχρονης Ελληνικής Κουζίνας το 2023, Μιχάλης Νουρλόγλου, ο οποίος ως executive chef του γαστρονομικού concept του ξενοδοχείου, φέτος τιμήθηκε για πρώτη φορά από το FNL Guide και με αστέρι Σύγχρονης Ελληνικής Κουζίνας, για το εστιατόριο Flow Dine & Wine.

Οι γαστρονομικές συνθέσεις των δύο κορυφαίων chef έχουν ως βάση τους την εξαιρετική τοπική πρώτη ύλη, με σεβασμό στην εποχικότητα και την παράδοση της Ζακύνθου, ενώ τη βραδιά θα συνοδεύσει ζωντανή μουσική στο χώρο του εστιατορίου.

Info
Flow Dine & Wine - Olea All Suite Hotel
Τσιλιβί Ζάκυνθος
+30 26950 22265
στις 29/6 19:00-23:30