Κάψα: Σουβλάκι με υπογραφή Χριστόφορου Πέσκια

kapsa-soublaki
ΠΕΜΠΤΗ, 04 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Όση ζέστη κι αν κάνει, ένα λαχταριστό σουβλάκι πάντα είναι ευπρόσδεκτο. Πόσο μάλλον αν πίσω του κρύβεται ένας μεγάλος σεφ, που υπόσχεται τραγανό, ξεροψημένο και πεντανόστιμο γύρο στα κάρβουνα.

Αν υπάρχει ένα φαγητό στο οποίο επιστρέφουμε όλοι ως το comfort place μας, όσα κι αν έχουμε δοκιμάσει στη ζωή κι ό,τι εποχή κι αν είναι, αυτό είναι σίγουρα το σουβλάκι. Κι όταν το πολυπόθητο αυτό τυλιχτό κρύβει πίσω του την εμπειρία ετών ενός σεφ σαν τον Χριστόφορο Πέσκια, καταλαβαίνουμε ότι περνάμε στην επόμενη πίστα.

Στη Σκουλενίου και Πραξιτέλους, λοιπόν, το νέο place to be για σουβλάκι, όπου θα φάτε το τυλιχτό ή τη μερίδα σας στα κάρβουνα –εξού και η «κάψα»- με χειροποίητο γύρο, χειροποίητες σάλτσες, διαλεχτά κρέατα, τραγανές τηγανητές πατάτες, τζατζίκια, κεμπάπ, χοιρινό, κοτόπουλο και όλα τα καλά. Δεν λείπουν, ωστόσο και ιδιαίτερες signature επιλογές by Christoforos Peskias, όπως χοιρινό με τζατζίκι και κυπριακή pico de gallo, γύρος με σος αβοκάντο και κοτόπουλο με μαγιονέζα curry, κρεμμύδι και ντομάτα,

Κάψα/Instagram

Κρέας στα κάρβουνα, όπως καταλαβαίνετε, σημαίνει τραγανή κρούστα που κάνει το τελικό αποτέλεσμα ακόμη πιο μερακλίδικο, γι’ αυτό σπεύσατε να δοκιμάσετε το σουβλάκι όπως το ξέρετε, αναβαθμισμένο, ή να δοκιμάσετε τις πιο ιδιαίτερες επιλογές, ανοίγοντας νέους δρόμους στο πιο αγαπημένο comfort food της πόλης.

Info
Σκουλενίου 4 και Πραξιτέλους 34
Instagram: @kapsa.soublaki

ΤΖΟΥΛΙΑ ΤΑΣΩΝΗ
[email protected]