Οι Πέμπτες του Ιουλίου ανήκουν στο O/Purist

opurist YANIS LEFAKIS
ΔΕΥΤΕΡΑ, 08 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Για όλες τις Πέμπτες του μήνα, το O/PURIST, το πρώτο τσίπουρο νέας εποχής πρωταγωνιστεί σε κορυφαία bar της Αθήνας με dj sets και happenings.

Ξεκίνησε στις 4 Ιουλίου στο Knave Bar, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα bar της πόλης στο κέντρο της Αθήνας, με special dj set από έναν από τους πιο ανερχόμενους dj Νik J. και Guest shift από τον O/purist Specialist Deme Corbetta και συνεχίζεται όλες τις υπόλοιπες Πέμπτες του Ιουλίου σε διάφορα κορυφαία bar της Αθήνας. Σε αυτές τις βραδιές, σας περιμένουν dj sets, happenings και special guest shifts, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το signature cocktail, 𝐎/𝐏𝐔𝐑𝐈𝐒𝐓 𝐏𝐚𝐬𝐬𝐢𝐨𝐧 𝐒𝐭𝐚𝐫, το πιο γευστικό cocktail του καλοκαιριού.

Αν δεν είστε γνώστες, να σας ενημερώσουμε ότι ως αναγραμματισμός της λέξης τσίπουρο, το O/PURIST είναι η σύγχρονη εκδοχή του αγαπημένου παραδοσιακού αποστάγματος. Ένα καινοτόμο spirit, πρωτοποριακό, αποτέλεσμα του οράματος 10 διακεκριμένων Ελλήνων bartenders να δημιουργήσουν ένα μοναδικό απόσταγμα για την εγχώρια αλλά και τη διεθνή bar σκηνή.

Με αυτό το perfect for mixing spirit ως βάση και την ανέμελη ενέργεια του καλοκαιριού, ετοιμαστείτε για τα επόμενα events:

Πέμπτη 11 Ιουλίου, στο Λοκάλι (Σαρρή 44, Ψυρρή) από τις 21:00. Στην πιο όμορφη ταράτσα της πόλης, το signature O/purist cocktail θα δροσίσει τα ζεστά σας βράδια και θα χαρίσει στην παρέα σας αξέχαστες στιγμές απόλαυσης.

Πέμπτη 18 Ιουλίου, στο Great Bear Rooftop στο Selinas Hotel (πλατεία Θεάτρου 18), από τις 21:00. Σε μια εντυπωσιακή ταράτσα με θέα την Ακρόπολη και party mood με dj set από τους πιο γνωστούς dj της Aθήνας “Juicy Athens” και Guest shift από τον O/purist Specialist Deme Corbetta.

Πέμπτη 25 Ιουλίου, στο Theory Bar (Πλάτωνος 14, Χαλάνδρι) από τις 21:00. Στο αγαπημένο bar των Βορείων Προαστίων με μοναδικά cocktails.

Info
www.o-purist.com
Instagram: opurist_gr
Facebook: O/purist