3 στάσεις για vegan παγωτό στην Αθήνα

vegan-pagoto
ΤΕΤΑΡΤΗ, 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Κρατάμε τη δροσιά του, διώχνουμε τα γαλακτοκομικά και τα κορεσμένα λιπαρά από το παγωτό μας και το απολαμβάνουμε vegan στην πιο αγνή του μορφή σε 3 σημεία της Αθήνας.

IceRoll, Μοναστηράκι
Τα rolls παγωτού κέρδισαν έδαφος τα τελευταία χρόνια για όσους ήθελαν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό και το Ice Roll ήταν ένα από τα μέρη για να το δοκιμάσουν. Εκεί μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορες vegan γεύσεις από φρούτα εποχής και υγιεινά super foods και να τα συνδυάσετε με vegan toppings όπως ξηρούς καρπούς, φρούτα και σοκολάτα χωρίς γάλα. Info: Αθηνάς 2 & Ερμού, Μοναστηράκι και Γιαννιτσοπούλου 2, Γλυφάδα, Κολοκοτρώνη 13, Χαλάνδρι, Εμιλίου Βεάκη 46, Περιστέρι.

Kokkion, Ψυρρή
Γνωστό για το χειροποίητο παγωτό του και τις ποιοτικές πρώτες ύλες του, το Kokkion έχει και vegan επιλογές, για όσους είτε είναι vegan, είτε θέλουν να βγάλουν μερικά ζωικά λιπαρά από το παγωτό τους. Εκεί θα βρείτε ξεχωριστή κατηγορία με σορμπέ, 100% χωρίς λακτόζη και vegan. Δοκιμάστε vegan σοκολάτα και ιδιαίτερα όπως σορμπέ βερίκοκο, ροδάκινο και δεντρολίβανο, σορμπέ λεμόνι και λουίζα και σορμπέ μανταρίνι και τζίντζερ. Info: Πρωτογένους 2, Ψυρρή

Ice Queen Gelato, Κουκάκι
Must στάση για vegan και όσους απέχουν από τα γαλακτοκομικά για λόγους δυσανεξίας ή υγείας, το Ice Queen Gelato προσφέρει κάτι παραπάνω από το απλό σορμπέ. Παγωτό vegan espresso, vegan βάφλα με παγωτό και vegan nutella, σοκολατόπιτες, τούρτες, όλα (και) σε υγιεινές βερσιόν, χωρίς αυγά και βούτυρο. Το γάλα καρύδας, όπως και το γάλα σόγιας είναι βασικά υλικά που τους δίνουν γευστικά αποτελέσματα. Info: Μακρυγιάννη 9, 210 9245096.