Το Tipsy Mermaid μας καλεί για γευστική εκδρομή στη Ραφήνα

tipsy-mermaid
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Μόλις άνοιξε τις χρωματιστές του πόρτες και σερβίρει δροσερά cocktails και χρωματιστά spritzes, αλλά και ένα λαχταριστό all day menu, με fusion γεύσεις.

Μια διαφορετική, summer-in-the-city πρόταση έρχεται να μας τραβήξει προς τη Ραφήνα, όπου το Tipsy Mermaid, ένα διαφορετικό gastro bar, μόλις άνοιξε τις χρωματιστές του πόρτες στην όμορφη και δροσερή πλατεία. Με πηγή έμπνευσης μια θρυλική γοργόνα, με thrifted προσεκτικά επιλεγμένα ρούχα και αντικείμενα, που διακοσμούν το χώρο -και ταυτόχρονα μπορείτε να αγοράσετε αν επιθυμείτε- και με ένα γενικότερο funky περιβάλλον, είναι ιδανική επιλογή για τις μικρές σας εξορμήσεις ή μετά το μπάνιο στη θάλασσα.

Κουλτούρες, τάσεις, εποχές, συναντιούνται και «παντρεύονται» δημιουργώντας έναν χώρο όπου το retro συναντά το floral και το pop -το romantic, το φανταστικό– βρίσκει το ρεαλιστικό. Το soundtrack κινείται σε χαρούμενους ήχους, funky και oldies αγαπημένα κομμάτια, που συνθέτουν το κατάλληλο background για να απολαύσετε ένα από τα δροσιστικά signature cocktails ή τα χρωματιστά spritzes, συνοδεία λαχταριστών fusion bites.

Στο Tipsy Mermaid θα βρείτε πλούσιες και γευστικές επιλογές για όλες τις ώρες, για πρωινό, brunch τα σαββατοκύριακα, αλλά και δείπνο, με κάρτα με γευστικά πιάτα εμπνευσμένα από διαφορετικές κουζίνες, φτιαγμένη με προσοχή και δημιουργικότητα από τον σεφ του «Κράκεν», Λάμπρο Ανυφαντή.

Χωρισμένο σε πρωινές λιχουδιές, bar και street food bites ιδανικά για να συνοδεύσετε το ποτό σας, καθώς και κυρίως πιάτα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, το μενού ακολουθεί σε ένα βαθμό τη λογική των αντιθέσεων. Οι πατάτες τηγανιτές μοσχοβολούν λάδι τρούφας και παρμεζάνα, ενώ ανάμεσα στα τραγανά nachos και το fluffy flatbread ίσως να έχετε δίλημμα. Στα κυρίως πιάτα τα λαχταριστά burgers και η πλούσια μακαρονάδα με ταρτάρ σολομού καμαρώνουν δίπλα στη γευστική μπαλοτίνα κοτόπουλο σε sous vides που λιώνει στο στόμα, ενώ φυσικά δε λείπουν και οι vegan επιλογές. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα χειροποίητα γλυκά, επιμελημένα από τον ταλαντούχο pastry chef Δημήτρη Κοτσώνη.

Οι δημιουργοί αυτού το παραμυθιού είναι η ηθοποιός Έλλη Γαρυφαλλίδου και η ομάδα του διαχρονικού “Sante rock bar” και του νέου hot spot της περιοχής “Kraken beach bar”, γνωστοί για τη δημιουργικότητα και το πάθος τους να δίνουν ζωή σε ξεχωριστά και ευφάνταστα projects.

Το Tipsy Mermaid θα το βρείτε δίπλα στο “Sante”, στην πλατεία της Ραφήνας, μόλις 30 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και έρχεται να προσθέσει ζωντάνια με το χρώμα του, στην ήδη πολύ όμορφη πλατεία με τα πλατάνια και τα τραπεζάκια της.  

Info
Tipsy Mermaid
Πλατεία Ραφήνας πάνω από το λιμάνι
IG @ tipsyy.mermaid