Κυριακάτικη οινική ξενάγηση στο μικρο-οινοποιείο Ακριώτου

akriotou-oinopoieio
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Μάθετε περισσότερα για το κρασί από την αρχαιότητα ως σήμερα και συνδυάστε το με μια εκδρομή στις Πλαταιές Βοιωτίας στο Οινοποιείο Ακριώτου.

Ευκαιρία για μια μίνι απόδραση με θέμα το κρασί έρχεται αυτή την Κυριακή 28/7, όπου στο μικρό–Οινοποιείο Ακριώτου, στις Πλαταιές Βοιωτίας, θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση με θέμα «Ο οίνος στην αρχαιότητα και σήμερα». Επιπλέον, το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Ιουλίου το μικρό–Οινοποιείο Ακριώτου θα παραμείνει ανοιχτό για το κοινό από τις 9:00πμ έως τις 8:00μμ., όπου θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε δωρεάν όλα τα βραβευμένα κρασιά του οινοποιείου με συνοδεία τοπικών προϊόντων. Σημειώστε ακόμα ότι ειδικές προσφορές και εκπτώσεις θα είναι διαθέσιμες σε όσους επιθυμούν να αγοράσουν κρασιά από το κατάστημα του οινοποιείου.

Το Μικρό–Οινοποιείο Ακριώτου βρίσκεται στις Πλαταιές Βοιωτίας σε απόσταση μόλις 1,5 ώρας από την Αθήνα. Η πρόσβαση είναι εφικτή είτε από την Αττική Οδό (Έξοδος 1 προς Θήβα/Ελευσίνα) είτε από την Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας (Έξοδος προς Θήβα/Χαλκίδα). Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της «Εβδομάδας Ιστορικής Αναβίωσης - Πλαταιές 2024», που συνδιοργανώνουν η Εφορεία Αρχαιοτήτων Βοιωτίας, ο Διεθνής Σύλλογος Ιστορικής Αναβίωσης «Hoplologia», η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Θηβαίων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλαταιών «ΩΕΡΟΗ» και η συμμετοχή στην ξενάγηση είναι δωρεάν.

Info
Ξενάγηση στο μικρό– Οινοποιείου Ακριώτου 
Κυριακή 28/7 στις 11:00π.μ.
δήλωση συμμετοχής στο email [email protected].