Διακοπές στα Κουφονήσια με σούσι και κοκτέιλ με υπογραφή

olvos-teddys
ΠΕΜΠΤΗ, 01 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024

Ένα απροσδόκητο και μοναδικό Co-Lab γεννιέται στην καρδιά των Κυκλάδων, όπου το Olvos Koufonisia συμπράττει με την Teddy’s Family σε ένα συναρπαστικό co-lab.

Αν αναζητάτε ιδιαίτερες εμπειρίες γεύσης και στις διακοπές σας, φέτος το καλοκαίρι τα Κουφονήσια έχουν να προσθέσουν κάτι στην ατζέντα σας. Συγκεκριμένα, το μαγευτικό Olvos Koufonisia, υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality, που αποτελεί νέα προσθήκη στο νησί, ξεκινά ένα νέο ταξίδι με τα Teddy's Elixir και Teddy's Speakeasy, με στόχο  να μας προσφέρει ένα Elixirian Cocktail Concept - εμπνευσμένο από τον Rastislav «Rasty» Kasár, Coffee in Good Spirits World Champion 2023.

Το νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα που βρίσκεται στο Άνω Κουφονήσι, μόλις 90 μέτρα από την παραλία, γίνεται το ιδανικό μέρος για να φιλοξενήσει μία Fork & Fable εμπειρία με την υπογραφή της οικογένειας των Teddy's Elixir & Speakeasy.

Μια συμφωνία γεύσεων Sushi και Cocktail Pairing
Για πέντε ημέρες, το Olvos Koufonisia φιλοξενεί ένα Guest Sushi Shift σχεδιασμένο από τον Arnel Bravo, Head Sushi Chef του Teddy's Elixir. Κάθε μια από τις μοναδικές δημιουργίες του Arnel είναι ένα masterpiece, ενώ οι γεύσεις θα συνοδεύονται από προσεκτικά επιλεγμένα αποστάγματα από το Teddy's Speakeasy, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία pairing. Παράλληλα, βασικά στοιχεία του Teddy’s Elixir & Teddy’s Speakeasy  DNA θα σας συντροφεύσουν μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, διεγείροντας τις αισθήσεις σας και προετοιμάζοντάς σας για την επόμενη χρονιά που θα έχουμε όλοι, την ευκαιρία να βιώσουμε την πλήρη γκάμα εμπειριών από τα Teddy's Elixir-Teddy's Speakeasy στο Olvos Koufonisia. Από την 1η Αυγούστου μεταξύ 16.00-00.00 στο MARMA Restaurant και το Pool bar για να απολαύσετε cocktails & spirits και από τις 12 έως τις 17 Αυγούστου να δοκιμάσετε το πιο φρέσκο και νόστιμο sushi.

Σημειώστε ότι η σαμπάνια Philippe Alexander Cuvee Alex θα περιμένει να σας καλωσορίσει στο δωμάτιό σας και να γίνει μέρος κάθε γεύματος της ημέρα σας. Τα χειροποίητα πούρα Habanos θα συνοδεύουν την απόλαυση των Blanton's Bourbon και άλλων premium spirits του Teddy’s Speakeasy. Τα φυτικά eco-luxury προϊόντα της συλλογής MyVeg για τα μαλλιά και το σώμα από την Atenea.gr θα είναι εκεί για να χαλαρώνετε το σώμα και τις αισθήσεις σας.

Info
Olvos Koufonisia
IG: Olvos Koufonisia            
IG: Teddy’s Elixir                   
IG: Teddy’s Speakeasy