Δημήτρης Κατριβέσης και Jacob Jan Boerma ένωσαν γη και θάλασσα στο Mavro της Σαντορίνης

mavro-restaurant
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024

Ένα γαστρονομικό ραντεβού που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Στο εμβληματικό εστιατόριο MAVRO πραγματοποιήθηκε μια από τις πιο εντυπωσιακές γαστρονομικές συνεργασίες της χρονιάς. Βραβευμένος με τρία αστέρια Michelin για την πορεία του και τη γαστρονομική του υπεροχή στα τρία κορυφαία εστιατόρια που διοικεί σε Άμστερνταμ, Αμβέρσα και Τόκιο, ο διεθνώς αναγνωρισμένος Ολλανδός σεφ Jacob Jan Boerma βρέθηκε στην κουζίνα του executive chef Δημήτρη Κατριβέση, σε μια δημιουργική συνάντηση γης και θάλασσας.

Οι δύο καταξιωμένοι σεφ συγχώνευσαν τις μοναδικές τάσεις και επιρροές τους για να παρουσιάσουν ένα «συλλεκτικό» μενού 6 σταδίων και πολλών εκπλήξεων. Το αποτέλεσμα; Μια γευστική πανδαισία, εμπνευσμένη από την τοπική ηφαιστειακή παράδοση της Σαντορίνης και εμπλουτισμένη με έντονες νότες από τη διεθνή κουζίνα που σαγήνευσε τους επισκέπτες.

Μία συμφωνία γεύσης, υφής και παρουσίασης
Το δίδυμο παρουσίασε γαστρονομικές προτάσεις με καθαρό γευστικό χαρακτήρα, ισορροπίες και εντάσεις, τρίπτυχο που εγγυάται την επιτυχία. Κάθε πιάτο ήταν ένα αριστούργημα που απέπνεε φινέτσα και καινοτομία, συνδυάζοντας την ελληνική παράδοση με τη σκανδιναβική αψάδα και τις ασιατικές τεχνικές.

MAVRO x CHEFS DINNER
Μία σειρά δείπνων με αύρα και αστέρια Michelin στο πιο ειδυλλιακό σημείο της Σαντορίνης μας συστήνει επιδραστικούς chefs της παγκόσμιας γαστρονομίας με βάση τον γαστρονομικό καμβά του ηφαιστειακού νησιού. Στην κουζίνα του MAVRO ο executive chef Δημήτρης Κατριβέσης μέσα από τις συνεργασίες με καταξιωμένους chefs, αναδεικνύει την κληρονομιά του εστιατορίου που επαναπροσδιόρισε την εμπειρία του fine dining, αναδεικνύοντας το ως σημείο αναφοράς στη Σαντορίνη.

Info
Mavro Restaurant - Kivotos Santorini
Ημεροβίγλι, Σαντορίνη
[email protected]
+30 22860 28490