Ηφαίστειο στο πιάτο θα μας σερβίρει ο σεφ Δημήτρης Κατριβέσης και το Mavro Restaurant

mavro-restaurant
ΔΕΥΤΕΡΑ, 09 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

Σε λίγες ημέρες, ο σεφ Δημήτρης Κατριβέσης θα μας αποδείξει πως μπορεί να φέρει το ηφαίστειο στο πιάτο μας. Κυριολεκτικά.

Μια βραδιά που έχει όλα τα φόντα για να μείνει αξέχαστη έρχεται στο Mavro Restaurant του εμβληματικού Kivotos Santorini το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, όπου το εντυπωσιακό υπερθέαμα πυροτεχνημάτων θα συναντήσει… εκρηκτικές γεύσεις, με όλη τη σημασία της λέξης.

O executive chef Δημήτρης Κατριβέσης θα δημιουργήσει αποκλειστικά για τα Ηφαίστεια 2024 ένα πιάτο με έμπνευση από την ηφαιστειογενή ταυτότητα της Σαντορίνης, με φρέσκες πρώτες ύλες από τα ηφαιστειακά εδάφη του νησιού και τη θάλασσα του Αιγαίου. Τα εδάφη της περιοχής παρέχουν εξαιρετικές συνθήκες για την ανάπτυξη μιας πλούσιας ποικιλίας τοπικών προϊόντων, τα οποία συνθέτουν το μενού του εστιατορίου. Κάθε μπουκιά είναι μια αναβίωση της ηφαιστειακής ενέργειας και της φυσικής ομορφιάς της Σαντορίνης.

Για τη βραδιά αυτή, λοιπόν, ο πρωταγωνιστής της βραδιάς θα είναι ένα σκουμπρί μαγειρεμένο σε στάχτη του ηφαιστείου με μαύρο σουσάμι και μελιτζάνα, σε ένα ατμοσφαιρικό δείπνο στο πιο προνομιακό μπαλκόνι της Καλντέρας, ακριβώς μπροστά στο ηφαίστειο. Συνοδεύστε την εμπειρία σας με zero waste cocktails και σπάνια κρασιά από επιλεγμένους αμπελώνες, που αναδεικνύουν την πολυπλοκότητα και την ένταση του ηφαιστειακού τοπίου.

Η βραδιά θα κορυφωθεί με το υπερθέαμα των πυροτεχνημάτων που φωτίζουν τη νύχτα. Η Καλντέρα θα «ζωντανέψει» με χιλιάδες κόκκινα πυροτεχνήματα, δημιουργώντας ένα συναρπαστικό σκηνικό που εκτείνεται από το Ακρωτήρι έως την Οία. Οι εορταστικές εκδηλώσεις χαρίζουν κάθε χρόνο ένα ξεχωριστό οπτικό και συναισθηματικό θέαμα για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Σαντορίνης και της Θηρασιάς.

Info
Mavro Restaurant
Kivotos Santorini
Κυριακή 21/9
[email protected]
+30 22860 28490