Τα κοκτέιλ μπλέκονται με την ελληνική παράδοση στην 88η ΔΕΘ

kokteil-kai-elliniki-paradosi
ΤΡΙΤΗ, 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης με το αρμόδιο Τμήμα Τουρισμού διοργανώνουν ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι γεμάτο γεύσεις και αρώματα.

Τα κοκτέιλ θα έχουν την τιμητική τους σήμερα Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, στην εκδήλωση «Κοκτέιλ και ελληνική παράδοση: Ένα Ταξίδι στις Γεύσεις της Πατρίδας μας» που θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο του Δήμου Θεσσαλονίκης στην ΔΕΘ.
 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα ανακαλύψετε τον πλούσιο κόσμο των ελληνικών ποτών μέσα από δημιουργικά κοκτέιλ με άρωμα Θεσσαλονίκης. Στο ειδικά διαμορφωμένο σε μπαρ αυτοκινούμενο της εταιρείας Vantage, θα δοκιμάσετε μοναδικές συνταγές που συνδυάζουν παραδοσιακά ελληνικά ποτά, όπως το κρασί και το τσίπουρο, με φρέσκα, εποχιακά υλικά και πρωτότυπες τεχνικές. Ο executive bartender και εκπαιδευτής του τομέα Τουρισμού της Σχολής ανώτερης επαγγελματικής κατάρτισης Δέλτα 360ο Ιωάννης Λεπίδας με τους σπουδαστές του, θα σας αποκαλύψουν τα μυστικά των κοκτέιλ και θα σας ξεναγήσουν στον συναρπαστικό κόσμο της mixology.

Μέσα από αυτή την επίσκεψη, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε μια ποικιλία από κοκτέιλ που θα σας ταξιδέψουν στην Ελλάδα, ανακαλύπτοντας νέες και συναρπαστικές γεύσεις.

Info
«Κοκτέιλ και ελληνική παράδοση: Ένα Ταξίδι στις Γεύσεις της Πατρίδας μας»
88η ΔΕΘ
υπαίθριος χώρος C08 - stand 09, απέναντι από τον Πύργο του ΟΤΕ