Τα Athens Cocktails κάνουν rooftop party την καλύτερη εποχή

athens-cocktail-festival
ΤΕΤΑΡΤΗ, 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

Τι καλύτερο τον Σεπτέμβριο από ένα πάρτι σε ταράτσα με ποιοτικά κοκτέιλ και ωραία μουσική;

Για να μας μπει καλά η σεζόν, τα Athens Cocktails διοργανώνουν ένα Rooftop Cocktail Party υπό την αιγίδα των Reverb Sessions. Το πάρτι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στην ταράτσα του Couleur Locale στο Μοναστηράκι γιορτάζοντας τα δέκα χρόνια του επιτυχημένης παρουσίας του στον χώρο της εστίασης και θα γίνει με την υποστήριξη των Monkey Shoulder Whisky, Eminente Rum και Volcán De Mi Tierra Tequila.

Από νωρίς το απόγευμα στις 18:00 έως στις 23:00, με ελεύθερη είσοδο, θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή και να γευτείτε υψηλής ποιότητας cocktails, αλλά και να γνωρίσετε υπηρεσίες Fine Drinking, υπό τους freestyle, space disco, synthwave και 80s 90s ήχους των καταξιωμένων DJs, George Apergis, Thanasis Karanikas και Mighty Robot.

Τα Athens Cocktails δημιουργήθηκαν το 2015, με σκοπό την προώθηση του αναπτυσσόμενου χώρου της ελληνικής τέχνης στην εστίαση, που πλέον έχει διεθνή αναγνώριση, πολλά βραβεία και διακρίσεις. Σκοπός τους είναι να αναδείξουν και να διατηρήσουν την ελληνική εστίαση στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως.

Info
Athens Cocktails party @ Couleur Locale
Νορμανού 3 Μοναστηράκι
στις 22/9 στις 18.00
e-mail: [email protected] - [email protected]