Το Bungalow 7 συμμετέχει στο Negroni Week

bungalow-7
ΠΕΜΠΤΗ, 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

Ένα signature version του διάσημου κοκτέιλ θα είναι διαθέσιμο μέχρι τις 22/9 στο πλαίσιο του Negroni Week. Έχετε ακόμη λίγες ημέρες στη διάθεσή σας για να το απολαύσετε.

Στο Negroni Week –την εβδομάδα που γιορτάζεται παγκοσμίως το διαχρονικό κοκτέιλ- συμμετέχει και το Bungalow 7 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, δίνοντάς μας άλλο ένα meeting point για Negroni. Το γνωστό για την ξεχωριστή του ατμόσφαιρα εστιατόριο, στο εμβληματικότερο σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, τα Αστέρια Γλυφάδας, θα σερβίρει από το μπαρ του τις ημέρες αυτές ένα signature version του διάσημου κοκτέιλ.

Η ταλαντούχα ομάδα του μπαρ με επικεφαλής τους Δημήτρη Καραπάνο και Βασίλη Σγουρομάλλη, έχει δημιουργήσει το Hyogo, μια δική της εκδοχή του Negroni που έχει εμπλουτίσει με ξεχωριστές νότες, για μια διαφορετική εμπειρία Negroni.

Στο Bungalow 7 την απόλαυση του ποτού συμπληρώνει το μενού που υπογράφει ο σεφ Ντίνος Φωτεινάκης, με πολλές επιλογές που θα συνοδεύσουν τις δημιουργίες των bartenders. Είτε είναι στην άνεση ενός τραπεζιού, στη μαρμάρινη φωτισμένη μπάρα, στα ψηλά τραπέζια ή ακόμα και στο Bedroom με τους εντυπωσιακούς καναπέδες – κρεβάτια που βρίσκονται δίπλα στο μπαρ, η φιλοξενία, οι γεύσεις και η ατμόσφαιρα κρατούν ζωντανή την διάθεση όλων.

Στο θεσμό του Negroni Week συμμετέχουν μπαρ και εστιατόρια σε όλο τον κόσμο, υποστηρίζοντας  τους σκοπούς του Slow Food για ένα πιο ισότιμο και βιώσιμο περιβάλλον στον κλάδο της φιλοξενίας. 

Info
Bungalow 7
Λεωφ. Ποσειδώνος 58, Γλυφάδα