Το Yum Guilt Free φτιάχνει τα πιο θρεπτικά γλυκά της πόλης

yum-guilt-free
ΔΕΥΤΕΡΑ, 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

Η Γλυφάδα μας καλεί για… αθώα γλυκά, που δεν αφήνουν τύψεις.

Η νέα σεζόν ξεκινά λαχταριστά στην Γλυφάδα, με τις γλυκές δημιουργίες του Yum Guilt Free που έχουν διπλό σκοπό: και να ικανοποιήσουν την όρεξή μας για γλυκό και να μας χαρίσουν την απαραίτητη ενέργεια.

Katerina Avgerinou
Αποκλειστικά φτιαγμένα με αγνά φυσικά υλικά και βασισμένα σε πρωτότυπες συνταγές, τα γλυκά του εργαστηρίου του Yum Guilt Free δίνουν μια άλλη διάσταση σε αυτό που γνωρίζαμε μέχρι τώρα ως επιδόρπιο, συνδυάζοντας απόλαυση και άριστες πρώτες ύλες. Στην πλειοψηφία τους τα γλυκά είναι ωμοφαγικά –κάτι που επιβεβαιώνει την ποιοτική πρώτη ύλη- ενώ για γλυκύτητα χρησιμοποιούνται ξηροί καρποί, βασιλικοί χουρμάδες, φρούτα, μέλι, ζάχαρη καρύδας και σιρόπι σφενδάμου. Τα γλυκά του Yum Guilt Free είναι γεμάτα με όλες τις θρεπτικές ουσίες και φτιάχνονται με κριτήριο την ποιότητα της πρώτης ύλης και της σωστής διατροφής.

Δοκιμάστε τα υπέροχα energy balls, τις μικρές μπάλες ενέργειας σε αμέτρητους συνδυασμούς, όπως μαύρη σοκολάτα-πορτοκάλι, λεμόνι-κουρκουμά, matcha, τσίλι-σοκολάτα, φυστικοβούτυρο-βρώμη κ.ά. Φυσικά δεν λείπουν από τα ράφια του οι λαχταριστές μπάρες ενέργειας και τα φρεσκοψημένα μπισκότα, σε ποικιλία που ανανεώνεται διαρκώς.

Οι τάρτες, τα semifreddo, τα παγωτά, τα smoothies και οι υπέροχες τούρτες θα σας ενθουσιάσουν με τις εμπνευσμένες τους γεύσεις κι αν έχετε τα γενέθλιά σας ή κάποια άλλη γιορτινή περίσταση, μπορείτε να παραγγείλετε τα γλυκά σας, όπως τα ονειρεύεστε, στην υγιεινή τους εκδοχή. Γιατί ένα γλυκό μπορεί να είναι… αθώο.

Info
Yum Guilt Free
Ξενοφώντος 40, Γλυφάδα
210 9613374