Η σεφ Μάγκυ Ταμπακάκη πιάνει το τιμόνι της ομάδας του Mercato

mercato KENSEET
ΤΕΤΑΡΤΗ, 02 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

Το ιταλικό του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, διάσημο για το πλούσιο κυριακάτικο brunch του, καλωσορίζει τη σεφ Μάγκυ Ταμπακάκη στην ομάδα του.

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα post της Αθήνας για brunch, το Mercato στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, φέρνει γυναικεία χροιά στην ηγεσία της ομάδας του, με την ταλαντούχα σεφ Μάγκυ Ταμπακάκη να αναλαμβάνει καθήκοντα Restaurant Chef από τις 15 Οκτωβρίου. Η σεφ έρχεται ακριβώς την κατάλληλη στιγμή για την παρουσίαση του χειμερινού μενού και την πολυαναμενόμενη επιστροφή του brunch, που οι πιστοί θαμώνες του Mercato λατρεύουν.

Η αγάπη της για τη μαγειρική γεννήθηκε κατά τη διάρκεια των σπουδών της στην Ιταλία. Εκεί τελειοποίησε τις ικανότητές της στη Μαγειρική Σχολή της Ρώμης, ενώ είχε τη μοναδική ευκαιρία να εργαστεί στο φημισμένο Ristorante Essenza. Στη συνέχεια, συνέβαλε στη δημιουργία του πολυβραβευμένου εστιατορίου Napule στην Αθήνα, όπου οι εκλεπτυσμένες δημιουργίες της, με έμφαση στα εποχιακά υλικά και τις έντονες γεύσεις, γοήτευσαν τους λάτρεις της γαστρονομίας.

Στην Ελλάδα, η πορεία της συνεχίστηκε με αναγνώριση σε εθνικό επίπεδο χάρη στη συμμετοχή της στο MasterChef, ενώ αργότερα έγινε κριτής στο Junior MasterChef. Σήμερα, την απολαμβάνουμε στην εκπομπή «Καλώς τα Παιδιά» στην ΕΡΤ2, όπου εμπνέει με τις ικανότητές της νεαρούς μάγειρες, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με την UNICEF για την προώθηση της υγιεινής διατροφής στα παιδιά.

Με την εμπειρία και το πάθος της, η chef Μάγκυ Ταμπακάκη φέρνει έναν φρέσκο αέρα στο Mercato, προσκαλώντας μας σε μια νέα γευστική εμπειρία που υπόσχεται να συναρπάσει. Αναμένουμε το νέο χειμερινό μενού δια χειρός της σεφ στα τέλη Νοεμβρίου.

Info
Mercato
Four Seasons Astir Palace Hotel Athens
Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
+30 210 890 1199