Επιστρέφουμε στο Cova Astir Marina και τη νέα σεζόν

cova-astir-marina
ΠΕΜΠΤΗ, 03 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

Μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες όλο τον χρόνο μας περιμένουν στον κορυφαίο προορισμό της Astir Marina Βουλιαγμένης.

Εκεί που η πολυτέλεια και η ηρεμία από τα καταγάλανα νερά της Αθηναϊκής Ριβιέρας συνδυάζονται απόλυτα με γευστικές προτάσεις από την αρχή της ημέρας, είναι το ιδανικό σημείο για τα ραντεβού της νέας σεζόν.

Το Cova Astir Marina, που άνοιξε τις πόρτες του τον Δεκέμβριο του ’23 στην Astir Μαρίνα Βουλιαγμένης, είναι το ιδανικό σημείο στα νότια για αίσθηση καλοκαιριού, για να απολαύσετε τον πρωινό σας καφέ, τα θρυλικά γλυκά της pasticceria ή ένα δροσιστικό ποτό μετά τη βόλτα σας στη μαρίνα. Χάρη στο all-day ωράριο, μπορείτε να απολαύσετε αυτή την εμπειρία τόσο υπό το λαμπερό φως του ήλιου όσο και κάτω από τα αστέρια.

Στον πρώτο όροφο του Cova Astir Marina θα βρείτε το εστιατόριο, όπου στην πιο μαγευτική βεράντα της πόλης, μπορείτε να απολαύσετε brunch, lunch ή dinner με θέα το απέραντο γαλάζιο ή το ηλιοβασίλεμα, αναλόγως την ώρα. Το μενού του είναι μια γαστρονομική ωδή που παντρεύει αρμονικά την παραδοσιακή κουζίνα με μοντέρνες πινελιές, που ικανοποιεί μια ευρεία γκάμα προτιμήσεων, μέσα σε ένα περιβάλλον κομψότητας και φινέτσας, με διαλεχτές πρώτες ύλες και προσεγμένη εξυπηρέτηση.

Κι αν θέλετε να απολαύσετε τις γεύσεις του Cova Astir Marina και στο σπίτι, η pasticceria προσφέρει μια εξαιρετική συλλογή από προϊόντα, που αποτελούν και ιδανικές προτάσεις για κομψά δώρα. Ανάμεσα στις επιλογές, θα βρείτε φρεσκοκαβουρδισμένο καφέ σε κόκκους ή σε κάψουλες για μηχανές εσπρέσο, καθώς και εκλεκτά τσάγια σε μια ποικιλία αρωμάτων. Οι σπιτικές μαρμελάδες σε γεύσεις όπως φράουλα, μανταρίνι, βερίκοκο και raspberry φέρνουν τη φρεσκάδα των φρούτων στο τραπέζι σας, ενώ τα αλμυρά σνακ καλύπτουν κάθε γευστική επιθυμία. Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας τις διάσημες πραλίνες του Cova, τις χειροποίητες σοκολάτες, τα απολαυστικά fruit jellies, τα αφράτα cakes και τα mini pastries, που καθημερινά ετοιμάζονται με απόλυτη προσοχή και αφοσίωση στην ποιότητα. Κάθε προϊόν είναι διαθέσιμο σε καλαίσθητες, εντυπωσιακές συσκευασίες, έτοιμο να μεταφέρει τη γοητεία και την πολυτέλεια του Cova απευθείας στο σπίτι σας. 

Info
Cova Astir Marina
Απόλλωνος 77, Μαρίνα Αστέρα Βουλιαγμένης 
21 4444 8250 | IG: @covaastirmarina | FB: @cova.astir
Δευτέρα έως Πέμπτη & Κυριακή: 10:00 – 23:00, Παρασκευή & Σάββατο: 10:00 – 00:00