Τι συμβαίνει στον 21ο όροφο του ξενοδοχείου President;

penthouse-21-rooftop-pool-bar-restaurant
ΔΕΥΤΕΡΑ, 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

Mεσογειακές γεύσεις και signature cocktails με μαγευτική θέα 360° στην πόλη σας περιμένει στο PENTHOUSE 21 Rooftop Pool Bar Restaurant.

Η πόλη από ψηλά πάντα είναι γοητευτική και ίσως να ανοίγει και την… όρεξη για φαγητό και κοκτέιλ, κάτι που σίγουρα συμβαίνει στην κορυφή του ξενοδοχείου President. Ανεβαίνοντας 21 ορόφους του εμβληματικού ξενοδοχείου, το Penthouse 21 Rooftop Pool Bar Restaurant σας περιμένει με μοναδική θέα από το Λυκαβηττό μέχρι τη θάλασσα, για να ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία.

Από τις 10:00 το πρωί έως αργά το βράδυ, το Penthouse 21 Rooftop Pool Bar Restaurant έχει μια πρόταση για κάθε στιγμή, από απολαυστικό brunch και finger food, μέχρι signature cocktails και πιάτα μεσογειακής κουζίνας. Ο σεφ Θανάσης Δορμοίρης με εφαλτήριο τη γαστρονομική παράδοση της Ελλάδας και της Μεσογείου έχει ετοιμάσει ένα μενού εμπνευσμένο από την ελληνική γη, με γνωστές και αγαπημένες γεύσεις, ολόφρεσκα συστατικά και ξεχωριστούς συνδυασμούς που επανασυστήνουν κλασικά και αγαπημένα πιάτα, όπως παραδοσιακή κερκυραϊκή παστιτσάδα, φιλέτο μπούτι κοτόπουλου με χειροποίητες χυλοπίτες, αρνί στιφάδο με πουρέ παστινάκι και σάλτσα κόκκινου κρασιού και πολλά ακόμη.

Κι όταν η νύχτα πέφτε, το σκηνικό είναι ιδανικό για να δοκιμάσετε εκλεπτυσμένα cocktails. Κι όλα αυτά, σε ένα περιβάλλον κομψής διακόσμησης, με προσεγμένες μουσικές επιλογές και απαράμιλλη θέα, σε ένα από τα rooftop της πόλης που ξεχωρίζουν.

Info
Penthouse 21 Rooftop Pool Bar Restaurant
Ξενοδοχείο President 
Λεωφ. Κηφισίας 43
210 6989000