Το Μπαρ Μπεε Κιου έπιασε (Πασα)λιμάνι

mpar-mpee-kiou
ΤΕΤΑΡΤΗ, 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

Τα μπιφτεκόψωμα του θρυλικού πλέον Μπαρ Μπεε Κιου συνεχίζουν να γράφουν ιστορία σε νέο σποτ στον Πειραιά.

Άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στη Φρεαττύδα το 2013 και κατάφερε να επεκταθεί σε όλη την Αθήνα, από τη Νέα Σμύρνη μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια, συστήνοντας τη δική του άποψη στα πλούσια και λαχταριστά μπέργκερ που δίνουν σημασία στο μέγεθος.

Τώρα, επέστρεψε στην Πειραιά με ένα ανανεωμένο μενού και ένα εντυπωσιακό νέο κατάστημα στην Αγγέλου Μεταξά 7, στο Πασαλιμάνι. Έχοντας καταφέρει λοιπόν να συνδέσει το όνομά του με την έννοια του πληθωρικού και απολαυστικού burger, το Μπαρ Μπεε Κιου ανοίγει το πέμπτο του κατάστημα, φέρνοντας στον Πειραιά μια δόση αυθεντικής αμερικανικής κουζίνας, αμέσως μετά το πρόσφατο rebranding.

Σε έναν εντυπωσιακό χώρο δύο ορόφων, με μεταμοντέρνα αισθητική, σε μία από τις πιο ζωντανές γειτονιές του Πειραιά, θα απολαύσετε μπέργκερ σε ένα περιβάλλον με παιχνιδιάρικο χαρακτήρα, με τολμηρές λεπτομέρειες όπως πόρτες container στους τοίχους και παράθυρα-φινιστρίνια. Το αμερικανικό diner με τους άνετους καναπέδες και την casual ατμόσφαιρα συναντά την fun-loving προσωπικότητα του Μπαρ Μπεε Κιου, σε συνδυασμό με urban street στοιχεία, όπως graffiti και «αγάλματα» διακοσμημένα με neon.

Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετεκαι το κοκτέιλ σας στο κεντρικό bar, κυρίαρχο στο χώρο, ή να παρακολουθήσετε την προετοιμασία του burger σας στην open kitchen. Στον πρώτο όροφο, πιο εκλεπτυσμένες πινελιές διακοσμούν τον χώρο, με την εντυπωσιακή κατακόκκινη επιγραφή «Μπαρ Μπεε Κιου» να κλέβει την παράσταση, συνοδευόμενη από τη μαγευτική θέα της Μαρίνας Ζέας από τα μπαλκόνια.

Στο ανανεωμένο μενού, σας περιμένουν μοναδικές επιλογές, από τα θρυλικά signature burgers μέχρι εξολοκλήρου νέες προτάσεις, όπως smashed burgers, cocktails και milkshakes. Ανάμεσα στα highlights είναι τα πληθωρικά burgers που έχουν καθιερώσει το brand ως ένα πραγματικό success story στη γευστική σκηνή της Αθήνας.

Info
Μπαρ Μπεε Κιου
Αγγέλου Μεταξά 7
Πασαλιμάνι