Το Beefy Brunch επιστρέφει σε ανανεωμένο χώρο με την καλύτερη θέα

beefbar-athens
ΠΕΜΠΤΗ, 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

Το brunch του Beefbar Athens έρχεται να δώσει τη δική του γεύση στα σαββατοκύριακά μας, με προσεγμένες κρεατοφαγικές επιλογές κι όχι μόνο.

Το Beefbar Athens έχει πλέον χτίσει τη φήμη του στους λάτρεις του κρέατος και το Beefy brunch του είναι από τα αγαπημένα της πόλης για το συγκεκριμένο κοινό. Τα καλά νέα είναι ότι το brunch αυτό επιστρέφει και μάλιστα στον ανανεωμένο πρώτο όροφο του εστιατορίου, στο νέο outdoor bar με θέα τη θάλασσα, και τα ακόμα καλύτερα ότι έχει και νέες απολαυστικές προσθήκες στο μενού του.  

Στο νέο brunch, λοιπόν, θα βρείτε φρέσκες επιλογές τόσο στην κατηγορία του street food όσο και στα πιάτα αυγών. Από τη δροσερή Roasted Greens Salad και τη λαχταριστή Wagyu Sfiha, μέχρι τις Brandade Croquette και το πρωτότυπο Scramble Croast, οι επιλογές αυτές αποτελούν σίγουρα μια must-try εμπειρία. Στο… ψητό τώρα, οι comfort food επιλογές του μενού προσφέρουν μια εκτενή ποικιλία από ζουμερά φιλέτα, με νέες προσθήκες όπως το Danish Filet και το Wagyu Filet, που συνδυάζονται τέλεια με μοναδικές σάλτσες –με την κορυφαία Beefbar Signature Sauce να παραμένει αναπόσπαστο κομμάτι του μενού. Παράλληλα, τα αγαπημένα Philly Sandwich, Baguette Entrecôte, και Sunday Edition Big K, συνεχίζουν να κατέχουν σταθερά τη θέση τους στο Beefy Brunch για άλλη μια σεζόν.

Σημαντικό κομμάτι του brunch είναι και τα εμπνευσμένα signature cocktails, με δημιουργίες –μεταξύ άλλων- όπως το αρωματικό Apple Cinnamon Aperolita, το απολαυστικό Coffee Americano και η πλούσια ποικιλία από Bloody Mary’s του ταλαντούχου bartender Άκη Βλάχου και της ομάδας του.

Η εμπειρία ολοκληρώνεται με τα λαχταριστά επιδόρπια του Beefbar Athens, όπως το αγαπημένο Gelato Mantecato, αναβαθμισμένο στην νέα brunch εκδοχή του με συνοδευτικά όπως churros, βάφλες, και pancakes, το απολαυστικό Soft Cookie, καθώς και ο καινούργιος μπακλαβάς σε κανταΐφι-style με πραλίνα φιστικιού.

Δώστε το ραντεβού σας κάθε Κυριακή σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας και προσθέστε στην ατζέντα σας και το Σάββατο, από τον Νοέμβριο.

Info
Beefbar Athens
Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace Hotel Athens)
Βουλιαγμένη 
+30 210 96 70 700
κάθε Κυριακή (και Σάββατο από τον Νοέμβριο) από τις 12:00, με τελευταία κράτηση στις 15:45