Lazy Duck Αthens: Νέα είσοδος για περιποιημένα σάντουιτς στην πλατεία Αγίας Ειρήνης

lazy-duck Spanos Vasilis
ΔΕΥΤΕΡΑ, 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

Μια (τεμπέλικη) πάπια μας προσκαλεί να ακολουθήσουμε τους δικούς της σαφείς κανόνες περί living, με εμπνευσμένα σάντουιτς στο φρέσκο σποτ του κέντρου.

Μια βόλτα από την πλατεία Αγίας Ειρήνης είναι must στα περάσματα του κέντρου, με τις πολλαπλές επιλογές της. Σε αυτές έρχεται να προστεθεί άλλη μια, διαφορετική και μοναδική, που φέρνει το spotlight στα σάντουιτς, στο ιστορικό κτίριο που στέγαζε το Tailor’s House. Εδώ και λίγο καιρό, λοιπόν, το Lazy Duck άνοιξε τις πόρτες του και ξεκινάει τις προτάσεις του από το πρωί.

Spanos Vasilis
Σε χώρο με urban design και διακόσμηση, άνετα καθιστικά και ένα soundtrack με φρέσκους ρυθμούς, η μέρα στο Lazy Duck ξεκινά με καφέ Area 51 και ολοκληρώνεται με καλοφτιαγμένα cocktails.
Spanos Vasilis
Μαζί με κλασικά αγαπημένα, θα βρείτε και signature cocktails όπως το Hanagasumi με ιαπωνικό σάκε, αρώματα απο πεύκο, ξηρό βερμούτ και αρωματισμένο με άνθη κερασιάς τόνικ και το Himitsu, ένα Νegroni με τη σφραγίδα του Duck χάρη στο κόκκινο βερμούτ από άνθη Sakura και Sisho.

Spanos Vasilis

Στα μέρη του, ωστόσο, θα βρεθείτε οπωσδήποτε αν έχετε αδυναμία στα σάντουιτς. Αγαπημένες επιλογές όπως το BLT και το beef sandwich δεν λείπουν, ενώ θα βρείτε και ελληνικές γεύσεις όπως το σάντουιτς με ταλαγάνι και μαρμελάδα ντομάτας, μια παραδοσιακή πρόταση με μοσχαρίσιο μάγουλο σιγομαγειρεμένο με κόκκινη σάλτσα και πατάτες, αλλά και διεθνείς όπως το Double egg smash, pulled pork και το fish and chips sandwich.

Info
Lazy Duck Athens
Πλατεία Αγίας Ειρήνης
IG @lazyduckathens