To Halloween ξεκινά στο Hard Rock Café Athens

halloween-hard-rock
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

Ενόψει Halloween, το αγαπημένο στέκι της πόλης ετοιμάζει 2 θεματικά πάρτι και special μενού.

Το Halloween πλησιάζει για μια ακόμη χρονιά κι έχει γίνει αγαπημένη πλέον συνήθεια με την ατμόσφαιρα που δημιουργεί. Το Hard Rock Café Athens δεν θα μπορούσε να μην το γιορτάσει με τον δικό του γευστικό τρόπο, γι’ αυτό και φέτος ετοιμάζει λαχταριστά burgers, κονσεπτικά cocktails και την καλύτερη μουσική της πόλης, απαντώντας στο “trick or treat” με treat, φυσικά.

Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου έρχεται το πιο must Halloween πάρτι για τα παιδιά, όπου μπορούν να φορέσουν τις στολές τους και να διασκεδάσουν με το φαντασμα-γορικό bowling, το τρομερό κυνήγι μαγισσών, τη στοιχειωμένη αράχνη και πολλές ακόμα εκπλήξεις ειδικά σχεδιασμένες από την ομάδα της Πολύχρωμης Σπείρας. Και αν δεν έχετε μάσκα, μην ανησυχείτε! Μπορείτε να δοκιμάσετε το πιο τρομακτικό face painting -κλείστε το εισιτήριό σας εδώ.

Η spooky διάθεση εισχωρεί και στο menu του Hard Rock Cafe Athens. Από 21 έως και 31 Οκτωβρίου ετοιμαστείτε να απολαύσετε το «διαβολικό» BOOberry burger με 100% ζουμερό μοσχαρίσιο μπιφτέκι, καπνιστό μπέικον, κρεμώδες τυρί μπρι, τραγανά κρεμμύδια και σπιτική dijonnaise, πάνω σε τραγανή ρόκα και σάλτσα chipotle μύρτιλλων. Για τους λάτρεις των cocktails, το BOOberry zombie είναι το απόλυτο «απόκοσμο» twist με μαύρο ρούμι, Bacardi Superior, λικέρ εσπεριδοειδών, φρέσκο μοσχολέμονο, ανανά και μια νότα γρεναδίνης.

Το creepy φινάλε δίνεται την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου όπου πάρτι, μουσική με DJs την Ιωάννα και την Έφη, παρέα πάντα με μπόλικες γευστικές απολαύσεις.

Info
Hard Rock Café Athens
Αδριανού 52