Νέες γευστικές προτάσεις με άρωμα Ελλάδας στα εστιατόρια του NEW Hotel

new-hotel
ΠΕΜΠΤΗ, 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

Το brunch επέστρεψε και το μενού του Art Lounge ανανεώθηκε, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην ποιοτική ελληνική πρώτη ύλη.

Ανάμεσα στην παραδοσιακή συνοικία της Πλάκας και το σύγχρονο εμπορικό κέντρο της Αθήνας το NEW Hotel, εκτός από μια ιδιαίτερη επιλογή διαμονής, είναι σίγουρα και ένα σημαντικό γαστρονομικό σποτ στην πόλη, με νέα, ανανεωμένη γευστική πρόταση για τη σεζόν που έχει ξεκινήσει.

Τα Σαββατοκύριακα, μεταξύ 12.00-18.00, έχει ήδη ξεκινήσει να σερβίρει brunch, την αγαπημένη συνήθεια της πόλης που σερβίρεται πλέον σε δύο χώρους: Στο Art Lounge, στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου με θέα όλα τα landmarks της Αθήνας, ένας χώρος που παραμένει πάντα η ζωντανή εφαρμογή του αισθητικού οράματος των αδερφών Campana, αλλά και στο ανανεωμένο Lobby Bar στο ground floor, μια πραγματική «αστική όαση» που δημιούργησε το γραφείο Manhattan Projects.

Το ανανεωμένο brunch, που υπογράφει ο executive chef Μπάμπης Κουντούρης, έχει ελληνικό άρωμα, προτείνοντας πιάτα που ξυπνούν αναμνήσεις όπως ο κλασικός καγιανάς αλλά και η «φρουτάλια», η αγαπημένη ομελέτα των Κυκλάδων, με πατάτα, σαλάμι και τυρί Σαν Μιχάλη από τη Σύρο. Φυσικά δεν λείπουν οι πίτες ημέρας, τα φρεσκοψημένα viennoiseries, ούτε και τα signature πιάτα που είναι ταυτισμένα με το brunch του NEW Hotel όπως το all-time favorite smashed beef burger με American Angus.

Ανανεωμένο, ωστόσο, είναι τη νέα σεζόν και το μενού του Art Lounge με επιλεγμένες πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας από ολόκληρη την Ελλάδα: γαρίδες Αμβρακικού, γραβιέρα από την Κρήτη, προσούτο Ευρυτανίας, αυγοτάραχο Μεσολογγίου και τόσα άλλα. Με αυτή τη βάση ο chef προτείνει μια φρέσκια γαστρονομική προσέγγιση της ελληνικής κουζίνας που αναδεικνύει παραδόσεις, γεύσεις και μνήμες. Το ταρτάρ σουτζουκάκια, το γιουβέτσι αστακού, το χταπόδι στιφάδο και τα σκιουφιχτά με μοσχαρίσια πλευρά είναι signature πιάτα που υπογραμμίζουν την συγκεκριμένη κατεύθυνση καθώς και το εκμέκ με πραλίνα φιστικιού, κανταΐφι και παγωτό από άνθη πορτοκαλιάς στις επιλογές γλυκών. Στο πλούσιο μενού θα βρείτε ακόμα πιάτα με ζυμαρικά, φρέσκα ψάρια, αλλά και κοπές ημέρας.

Info
NEW Hotel
Φιλελλήνων 16 & Ναυάρχου Νικοδήμου 1 (είσοδος από Ναυάρχου Νικοδήμου)
Ωράριο Λειτουργίας: Lobby Lounge: καθημερινά, 11.00 – 18.00 | Art Lounge: Δευτέρα έως Παρασκευή 18.00 – 00.30, Σαββατοκύριακο 12.00-00.30 
+30 210 3273170, +30 6946 379500 |