Οι γεύσεις του Δειπνοσοφιστηρίου διηγούνται τις δικές τους ιστορίες

deipnosofistirio Zak_Viemon
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

Για περισσότερα από 27 χρόνια, το Δειπνοσοφιστήριον δημιουργεί γεύσεις που αφηγούνται ιστορίες, συνδέοντας την παράδοση με τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη. Οι χώροι του, διάσπαρτοι στην Αττική, κρύβουν μέσα τους τη δύναμη της γαστρονομικής καινοτομίας και την προσήλωση στην ποιότητα.

Με τη δική του μοναδική προσέγγιση, το Δειπνοσοφιστήριον επιλέγει τις πιο αγνές πρώτες ύλες, διατηρώντας μια ισορροπία ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον. Ο επισκέπτης καλείται να ανακαλύψει μοναδικές γεύσεις σε εστιατόρια όπως το Delta Restaurant στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, που, με τα δύο MICHELIN Stars και το Green Star, αποδεικνύει ότι η πολυτέλεια μπορεί να είναι φιλική προς το περιβάλλον. Τα εστιατόρια στα Μουσεία Μπενάκη και Γουλανδρή προσφέρουν ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες, κάθε φορά με μια δόση ιστορίας και κουλτούρας.

Zak_Viemon

Στο Δειπνοσοφιστήριον, κάθε πιάτο έχει τη δική του ιστορία να διηγηθεί, είτε πρόκειται για μια vegan δημιουργία είτε για ένα molecular cocktail που συνδυάζει επιστήμη και τέχνη. Με το μοντέλο "Καμία Απώλεια – Καμία Σπατάλη", δεν φροντίζει μόνο να ικανοποιεί τους επισκέπτες του, αλλά και να φροντίζει τον πλανήτη, υιοθετώντας βιώσιμες πρακτικές και μειώνοντας το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα.

Zak_Viemon

Από εταιρικές εκδηλώσεις μέχρι προσωπικές γιορτές, το Δειπνοσοφιστήριον είναι πάντα εκεί για να δημιουργήσει στιγμές που μένουν αξέχαστες, μέσα από γεύσεις που αιχμαλωτίζουν τη φαντασία. Στο Δειπνοσοφιστήριον, η γαστρονομία είναι ένα ταξίδι, μια τέχνη, και πάνω απ’ όλα, μια εμπειρία που αντέχει στον χρόνο.

Info
Δειπνοσοφιστήριον
Μάτσα 17, Κηφισιά, 14564
210-6206155 | Ε: [email protected]
Instagram