Ένα ελληνικό τσίπουρο κερδίζει διεθνείς διακρίσεις

mitos-aged-tsipouro
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

Διαβάστε περισσότερα για το απόσταγμα που μας έκανε εθνικά υπερήφανους.

Ένα τσίπουρο με ιστορία μόλις 4 ετών, το Mitos Aged Tsipouro, κατακτά την διεθνή αποδοχή με το χρυσό μετάλλιο του πλέον καταξιωμένου διαγωνισμού αποσταγμάτων Spirits Selection 2024 by Concours Mondial de Bruxelles.

Ο λόγος για έναν θεσμό που κάθε χρόνο φιλοξενεί διακεκριμένες ετικέτες από κάθε γωνιά του κόσμου. Οι κριτές, εξειδικευμένοι επαγγελματίες με υψηλό επίπεδο γνώσεων, απονέμουν τα βραβεία ακολουθώντας αυστηρά πρότυπα γευστικής εμπειρίας και ποιότητας. Δεν είναι το πρώτο του βραβείο και σίγουρα θ' ακολουθήσουν πολλά ακόμη.

Το μεράκι του Δημήτρη Μήτου, η προσήλωση στην ποιότητα που ξεκινά από το αμπέλι και η τεχνογνωσία της οινολόγου Μαρίας Ζερβού συναντιώνται σε αυτή τη φιάλη του παλαιωμενου τσίπουρου και σας καλούν να τα απολαύσετε.

Το Mitos Aged Tsipouro είναι ένα εκλεκτό απόσταγμα που ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα και την παραδοσιακή του προέλευση. Παράγεται από επιλεγμένα σταφύλια και ωριμάζει σε δρύινα βαρέλια για αρκετούς μήνες, αποκτώντας έτσι πλούσιο και πολύπλοκο χαρακτήρα. Η διαδικασία παλαίωσης προσδίδει στο Mitos Aged Tsipouro μοναδικές νότες από ξηρούς καρπούς, βανίλια και μπαχαρικά, ενώ διατηρεί τις αυθεντικές αρωματικές νύξεις του τσίπουρου. Ιδανικό για ιδιαίτερες περιστάσεις, απολαμβάνεται σκέτο ή με πάγο, προσφέροντας μια πραγματική εμπειρία γεύσης που συνδυάζει την παράδοση με την εκλεπτυσμένη απόλαυση.