Ιώδιο: Νέο opening με θαλασσινό αέρα και αστραφτερή υπογραφή στο Κολωνάκι
Μόλις άνοιξε στη Λουκιανού και φέρνει τη θάλασσα λίγο πιο κοντά μας, με την υπογραφή της διακεκριμένης σεφ Γεωργιάννας Χειλιαδάκη.
Opening χθες 4/11 έκανε το νέο σποτ για θαλασσινές γεύσεις στο Κολωνάκι, πίσω από το οποίο βρίσκουμε τη βραβευμένη με 2 αστέρια Michelin Chef Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και τους γνωστούς στο χώρο επιχειρηματίες, Χάρη Σπύρου και Γιάννη Σαλπέα, που διευρύνουν την επιτυχημένη συνεργασία που διατηρούν εδώ και χρόνια στο talk of the town Zurbaran. Η νέα γαστρονομική δράση ακούει στο όνομα Ιώδιο και ξεκίνησε να προσφέρει στους λάτρεις του ψαριού, και όχι μόνο, ιδιαίτερους θαλασσινούς γευστικούς συνδυασμούς. Μότο του μενού, άλλωστε, δεν είναι άλλο από το “catch of the day”, δηλαδή η ψαριά της ημέρας.
Πρόκειται για έναν chic cozy χώρο, με στόχο άμεσα να αποτελέσει έναν all-day, άνετο, ζεστό προορισμό με ανάλαφρη και χαλαρή ατμόσφαιρα, σημείο συνάντησης για όλους τους λάτρεις μιας κουζίνας τόσο φρέσκιας που μυρίζει… ιώδιο!
«Kαπετάνισσες» στην κουζίνα μαζί με τη Γεωργιάννα Χιλιαδάκη, η Δανάη Βορίδου και η Ερασμία Μπαλάσκα, η συνεργασία των οποίων κρατάει γερά από τα χρόνια του θρυλικού Funky Gourmet. Απαύγασμα της ζύμωσης αυτής είναι ένα ευφάνταστο και απολαυστικό μενού, που θα βασίζεται στην εποχικότητα του ψαριού, στην αγάπη για την καλή πρώτη ύλη και φυσικά στη γεύση.
Info
Ιώδιο
Λουκιανού 36, Κολωνάκι
Instagram