Νέο πρότζεκτ με εκλεπτυσμένες γεύσεις, ωραίες μουσικές και και hand-picked επιλογές κρασιών και ποτών.
Στο Κολωνάκι βγάζει ο δρόμος για τη νέα γαστρονομική άφιξη του κέντρου με την υπογραφή του Ανδρέα Ανδρουλακάκη, δημιουργού του Doors και του 4711, ο οποίος επιστρέφει στα παλιά του λημέρια μαζί με τον επιχειρηματία Γιώργο Παπαχριστοφόρου. Το Bacanal, λοιπόν, είναι το νέο τους πρότζεκτ, στο ισόγειο του γνωστού Εμπορικού Κέντρου Λαιμού, στο Κολωνάκι, ένας ιδιαίτερα προσεγμένος χώρος με ανάλαφρη διάθεση, όπου ο κόσμος γίνεται μια παρέα.
Σε χαλαρή και ζεστή ατμόσφαιρα, οι καθαρές γραμμές και μια εντυπωσιακή ελιά στο κέντρο του χώρου δίνουν το στίγμα της μίνιμαλ διακόσμησης, ενώ η ανοιχτή κουζίνα με μια νεανική, φρέσκια αλλά έμπειρη μπριγάδα, αποπνέει οικειότητα και θεατρικότητα. Το αποτέλεσμα είναι ένα ενδιαφέρον μενού που μπορεί κανείς να απολαύσει με casual διάθεση στην ελκυστική μπάρα ή πιο επίσημα στο τραπέζι.
Στην κουζίνα, οι δυνατές γευστικές προτάσεις του
Διονύση Κοκαλάρα προσανατολίζονται προς τη σύγχρονη ψαροφαγία και τις μεσογειακές επιλογές. Εξαιρετικές πρώτες ύλες, ισορροπημένες γεύσεις, φίνες υφές και απολαυστική δημιουργικότητα είναι τα χαρακτηριστικά της υπογραφής του νέου ανερχόμενου σεφ που έχει δημιουργήσει ένα πλούσιο μενού το οποίο αν και
προσανατολισμένο προς την ψαροφαγία προσφέρει επιλογές για όλα τα γούστα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα
ritual πιάτα που ολοκληρώνονται μπροστά σας κατά τη διάρκεια του σερβιρίσματος, όπως η σαλάτα Σπανακόπιτα με το χειροποίητο φύλλο και το Χεράκι Αρνί, ενώ ψηλά στη λίστα των must haves βρίσκεται το φρέσκο ψάρι που επεξεργάζεται με τη
φιλοσοφία nose-to-tail, οδηγώντας σε απογειωτικά γευστικά αποτέλεσματα. Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν και οι πιο
raw επιλογές, όπως το ταρτάρ τόνου, το ταρτάρ λευκού ψαριού και το καρπάτσιο λαβράκι, ενώ η σούπα κακαβιά και το γιουβέτσι φαγκρί αποτελούν not-to-miss επιλογές.
Από την elegant αισθητική του χώρου που φέρει την υπογραφή της αρχιτεκτόνισσας και interior designer
Μαρίας Σκιαδαρέση, μέχρι τις ποιοτικές πρώτες ύλες και από τις εκλεπτυσμένες γεύσεις μέχρι τα δροσερά κοκτέιλ και τον τίμιο κατάλογο των ελληνικών, αλλά όχι μόνο κρασιών, το Bacanal είναι ένα
νέο meeting point στο Κολωνάκι. Ένα εστιατόριο όπου η ελληνική γαστρονομία συναντά τη σύγχρονη προσέγγιση στη ψαροφαγία, σε μια dining εμπειρία υψηλής αισθητικής με cool vibes, και έμφαση στις εξαιρετικές πρώτες ύλες, απ’ όπου δεν λείπει και η πάρτι διάθεση τα απογεύματα του Σαββάτου, μετά το μεσημεριανό shopping.
Info Bacanal Καρνεάδου 25-29 (Εμπορικό Κέντρο Λαιμού)
Κολωνάκι
210 7294056
Τρίτη – Παρασκευή: 18:00 – 23:30
Σάββατο: 13:00 – 18:00 και 20:30 – 00:00