Το Michelin του CTC και του σεφ Αλέξανδρου Τσιοτίνη ταξιδεύει για τη Μεσσηνία

Η Costa Navarino ενώνει δυνάμεις με το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο CTC Urban Gastronomy και τον σεφ Αλέξανδρο Τσιοτίνη, ξεκινώντας νέες γαστρονομικές περιπέτειες.
Τρεις σημαντικούς χώρους εστίασης στο Navarino Dunes αναλαμβάνει ο σεφ Αλέξανδρος Τσιοτίνης και το Michelin-άτο CTC Urban Gastronomy εξασφαλίζοντας ότι η γαστρονομική εμπειρία στην περιοχή θα είναι άκρως δημιουργική.
Το concept του νέου εστιατορίου Paráfrasi by CTC θα επικεντρωθεί σε μια ξεχωριστή εμπειρία fine comfort food, όπου οι παραδοσιακές συνταγές θα «παραφράζονται» μέσα από τη δημιουργική ματιά του σεφ, με εξαιρετικά τοπικά προϊόντα που προέρχονται από μικρούς παραγωγούς. Τα εμπνευσμένα πιάτα θα αναδείξουν τη γαστρονομική κληρονομιά της περιοχής, αλλά και της Ελλάδας γενικότερα.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο σεφ Αλέξανδρος Τσιοτίνης: «Η φιλοσοφία του CTC πηγάζει από τον απόλυτο σεβασμό μας στα ποιοτικά υλικά, καθώς πιστεύουμε ακράδαντα πως όλα ξεκινούν από την πρώτη ύλη. Το πάθος μου για τη γαστρονομία πάντα εκφραζόταν μέσα από μια βαθιά κατανόηση των ελληνικών παραδόσεων και αυτό ακριβώς μετουσιώνεται στο εστιατόριο Paráfrasi by CTC: αποδίδουμε τη δική μας ερμηνεία στην αυθεντική ουσία της ελληνικής κουζίνας, αναδεικνύοντας τη διαχρονικότητά της με έναν σύγχρονο, δημιουργικό τρόπο».

Παράλληλα, η “Souvlakerie” παραμένει πιστή στη δέσμευσή της για το καλύτερο σουβλάκι, με εξαιρετικής ποιότητας υλικά και αυθεντικές γεύσεις, σε κλασικές και σύγχρονες διασκευές. Ταυτόχρονα, στο “Kafenio”, η κληρονομιά του παραδοσιακού ελληνικού καφενείου συνδυάζεται με μια σύγχρονη προσέγγιση, προσφέροντας έναν ανανεωμένο χώρο για καφέ και μεζέδες.
Η φιλοσοφία “nose-to-tail” για την ελαχιστοποίηση της σπατάλης των πρώτων υλών και η χρήση τοπικών, εποχιακών προϊόντων, ενισχύοντας παράλληλα την τοπική οικονομία, παραμένει, καθώς βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με τις αρχές αειφορίας της Costa Navarino.
Τα νέα μενού των εστιατορίων στο Navarino Dunes, όπου βρίσκονται τα ξενοδοχεία The Romanos, a Luxury Collection Resort και The Westin Resort Costa Navarino, θα παρουσιαστούν την άνοιξη, σε μια ανανεωμένη γαστρονομική εμπειρία για τη φετινή χρονιά.
Info
The Romanos, a Luxury Collection Resort
The Westin Resort Costa Navarino
Πύλος, Μεσσηνία