Το Rizes Gastro Taverna μας κλείνει ραντεβού για το 2026
Το Rizes Gastro Taverna αποχαιρετά επίσημα το καλοκαίρι και ανανεώνει το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά.
Έπειτα από μια εντυπωσιακή πρώτη χρονιά που άφησε το δικό της στίγμα στη γαστρονομική σκηνή της Σαντορίνης, το Rizes Gastro Taverna ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν σήμερα Πέμπτη 20 Νοεμβρίου, αποχαιρετώντας ένα καλοκαίρι γεμάτο γεύσεις, συναισθήματα και εμπειρίες.
Από την πρώτη στιγμή, το Rizes κατάφερε να ξεχωρίσει ως ένα αυθεντικό γαστρονομικό ταξίδι που συνδέει την παράδοση με τη σύγχρονη δημιουργικότητα. Με επίκεντρο τη φιλοσοφία “farm-to-table” και με τη δημιουργική καθοδήγηση του εξαιρετικού executive chef Αλέξανδρου Μακρόπουλου, της μοναδικής head chef Μαρίας Σύλλα και της ταλαντούχας pastry chef Ελένης Μανιά, κάθε πιάτο αποτέλεσε φόρο τιμής στην ελληνική γη και τις γεύσεις της.
@ Rizes Gastro Taverna Τοποθετημένο στα Φηρά, με φόντο την επιβλητική καλντέρα, το Rizes συνδύασε την υψηλή γαστρονομία με τη μαγεία του ηλιοβασιλέματος και τη ζεστή φιλοξενία της ομάδας του. Μέσα σε λίγους μήνες, έγινε σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της αυθεντικής ελληνικής κουζίνας, κερδίζοντας τόσο το ενδιαφέρον διεθνών επισκεπτών όσο και την εμπιστοσύνη των κατοίκων του νησιού. Συνέβαλε, επίσης, ουσιαστικά στην επανατοποθέτηση της τοπικής γαστρονομικής σκηνής, δίνοντας νέα πνοή στην καρδιά του νησιού. Η δημιουργική του προσέγγιση αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα, ενισχύοντας την εικόνα της Σαντορίνης ως προορισμού που συνδυάζει τη φυσική ομορφιά με την πολιτιστική και γαστρονομική αναγέννηση. Μέσα από την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων, τη συνεργασία με παραγωγούς του νησιού και την προσήλωση στις αξίες της αυθεντικότητας, το Rizes συνέβαλε στην αναζωογόνηση της γαστρονομικής ταυτότητας των Φηρών και, κατ’ επέκταση, του ίδιου του νησιού.
@ Rizes Gastro Taverna Η πρώτη χρονιά υπήρξε ένα ταξίδι επιτυχίας και έμπνευσης, επιβεβαιώνοντας ότι η παράδοση μπορεί να συνυπάρχει αρμονικά με τη σύγχρονη αισθητική και τη δημιουργικότητα. Με την ίδια αφοσίωση και πάθος, το Rizes προετοιμάζεται ήδη για τη σεζόν του 2026, φέρνοντας μαζί του νέες γαστρονομικές προτάσεις, ανανεωμένες εμπειρίες και εκδηλώσεις που θα συνεχίσουν να αφηγούνται τη γεύση της Ελλάδας με σύγχρονο βλέμμα.
Το εστιατόριο έχει ως όραμα να εξελίσσει διαρκώς την εμπειρία του επισκέπτη, παντρεύοντας το αυθεντικό με το απρόσμενο και αναδεικνύοντας τη γαστρονομία ως τρόπο έκφρασης και πολιτισμού. Με αυτά τα δεδομένα, θα μας υποδεχτεί ξανά στις 15 Μαρτίου 2026, ανανεώνοντας το ραντεβού του για μια ακόμη πιο δυναμική και εμπνευσμένη χρονιά γεμάτη γεύση, δημιουργία και αυθεντικότητα.
Το Rizes Gastro Taverna ανήκει στον όμιλο AESTIAN PHILOXENIA & HOSPITALITY GROUP.
Info
Rizes Gastro Taverna






