Δεύτερη σεζόν για το GiO στο The Margi
Το GiO επιστρέφει στο χειμερινό του «σπίτι» για τη δεύτερη σεζόν του στο The Margi και υπόσχεται αυθεντικές ιταλικές γεύσεις, εκλεπτυσμένα πιάτα και μια ατμόσφαιρα φιλόξενη σαν σπίτι.
Μετά τον πρώτο εξαιρετικά επιτυχημένο χρόνο, κατά τον οποίο αγαπήθηκε για την αυθεντική ιταλική κουζίνα και την φινέτσα του, το GiO επιστρέφει δυναμικά στην χειμερινή σκηνή της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Σβήνοντας τα «πρώτα του κεράκια», συνεχίζει με σταθερή φιλοσοφία κι ανανεωμένη αυτοπεποίθηση, παραμένοντας πιστό στην γευστική ταυτότητα που το καθιέρωσε.
Ο χώρος, εμπνευσμένος από τις κλασικές orangerie, διατηρεί τη θερμή, κομψή ατμόσφαιρα που μεταφέρει τους επισκέπτες στην καρδιά της Costiera Amalfitana.

Το μενού υπογράφει ο πολυ-βραβευμένος Παναγιώτης Γιακαλής, «Σεφ της Χρονιάς» στα FnL Awards 2025, ενώ τη γλυκιά εμπειρία απογειώνει ο Μανώλης Στήθος, «Chef Pâtissier της Χρονιάς» στους Χρυσούς Σκούφους 2025. Όπως πάντα, τα ολόφρεσκα υλικά από τη Margi Farm αποτελούν το θεμέλιο κάθε πιάτου.
Το GiO διατηρεί τα signature πιάτα που ξεχώρισαν, όπως το Paccheri al Ragú, τα Scaloppine al limone και τα Gnocchi al Tartufo, ενώ παρουσιάζει και επιλεγμένες νέες προτάσεις, με ενδιαφέρουσα προσθήκη το Spaghetti al Pesce, μια μεσογειακή, καθαρή και απόλυτα ιταλική δημιουργία. Ανάμεσα στα πιάτα θα βρείτε Χειροποίητα Ravioli με γαρίδες και μυρωδικά, Γλώσσα Meunière σε σάλτσα λεμονιού και βουτύρου, Saltimbocca alla Romana (κοτόπουλο, prosciutto, φασκόμηλο και σάλτσα βουτύρου), όπως και Filet Mignon με πατάτες τηγανητές και σάλτσα Béarnaise ή pepper sauce, μεταξύ άλλων.

Και φυσικά, το κελάρι του GiO συνεχίζει να προσφέρει μια εκλεκτή συλλογή ελληνικών και διεθνών κρασιών, ενώ η cocktail list από τον Κωνσταντίνο Καρασάββα συνθέτει το ιδανικό pairing για κάθε γεύμα.
Info
The Margi Hotel
Λητούς 11, Βουλιαγμένη
+30 2108929165
[email protected]
Instagram - themargihotel
Facebook - The Margi Hotel






